EvenimentFlash

Cere ajutor şi fură tot ce prinde

Livia Botici

Îşi stabileşte viitoarea victimă, îi cere ajutorul, iar apoi îi fură tot ce are mai de preţ. Cu asta se ocupă un bărbat din judeţul Timiş, căutat şi acum de poliţiştii hunedoreni, după ce a „prăduit“ mai multe persoane din judeţul nostru.

I-a furat portofelul

Ultima victimă a tâlharului ingenios a fost o tânără de 23 de ani din Deva. La sfârşitul săptămânii trecute, aceasta se afla la serviciu, la o firmă care se ocupă de comercializarea geamurilor termopan, moment în care, Sorin Popoviciu şi-a făcut apariţia în sediul magazinului. Bărbatul i-a spus femeii că i s-a stricat maşina şi are nevoie de nişte apă, pentru a pune la motor. Bine intenţionată, tânăra a mers la toaletă şi i-a umplut bărbatului o sticlă cu apă. După câteva minute, acesta s-a întors cu aceeaşi rugăminte, dar de această dată, atunci când femeia a plecat din încăpere, tâlharul i-a furat portofelul, în care erau 500 de lei şi mai multe acte, şi şi-a luat tălpăşiţa. Hoţul nu a fost prins de poliţişti, care îşi fac griji că acesta va mai păcăli şi alte persoane, dacă este în libertate.

Mai multe cazuri

„În baza indiciilor furnizate de victimă, poliţiştii au ajuns la concluzia că bărbatul este făptuitorul a mai multe furturi de acest gen, petrecute în judeţul Hunedoara, în ultima lună”, declară Bogdan Niţu, purtător, de cuvânt al IPJ Hunedoara. Acum două săptămâni, Sorin Popoviciu, de 35 de ani, a folosit aceeaşi metodă, de această dată, cerând ajutorul unei vânzătoare dintr-o librărie din Deva. În timp ce femeia îi umplea sticla cu apă, timişeanul i-a furat geanta şi, la fel, s-a făcut nevăzut. Oamenii legii bănuiesc că bărbatul este vinovat şi de sustragerea unui laptop dintr-o casă din Deva, pe care a găsit-o deschisă şi nesupravegheată. Hunedorenii sunt rugaţi de oamenii legii să aibă foarte mare grijă atunci când sunt acostaţi de necunoscuţi. Sorin Popoviciu are aproape 1,90 m înălţime, este slab, tuns scurt, fără mustaţă, ochii căprui, iar înfăţişarea lui inspiră foarte multă încredere. Cei care pot da detalii despre el sunt rugaţi să apeleze serviciul 112.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura