Centrul Petroşaniului va fi supravegheat video

Carmen Cosman

Pentru aproape 500.000 de lei, o firmă din Bucureşti va instala sistemul de supraveghere video integrat în municipiul Petroşani.
Este vorba despre societatea UTI TRAFFIC MANAGEMENT S.A, care a câştigat licitaţia pentru suma de 479.988 lei, fără TVA. Criteriul luat în calcul de autoritatea contractantă, respectiv Primăria Petroşani, a fost preţul cel mai scăzut, iar obiectul contractului îl constituie furnizarea, montarea, instalarea şi punerea în funcţiune a unui sistem de supraveghere video integrat, în cadrul proiectului „Sistem de supraveghere video în zona centrală a municipiului Petroşani”.
Edilii spun că scopul implementării acestui proiect este creşterea calităţii vieţii şi a siguranţei cetăţenilor, prin descurajarea actelor infracţionale, iar finanţarea este asigurată din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, bugetul naţional şi bugetul local al municipiului Petroşani. Proiectul are o durată de implementare de 20 de luni şi vizează echiparea centrului civic al municipiului Petroşani, cu un sistem de supraveghere video, care va monitoriza Piaţa Victoriei, străzile 1 Decembrie 1918 şi Nicolae Bălcescu, intersecţiile acestora cu străzile laterale, şi parcurile din zonă. Beneficiarii sunt locuitorii blocurilor din zona de acţiune a proiectului, cei din zona centrală şi, în general, toţi cetăţenii municipiului Petroşani, agenţii economici şi instituţiile de interes public din zona centrală, turiştii care vizitează zona, dar şi potenţialii investitori în regiune.

One thought on “Centrul Petroşaniului va fi supravegheat video

  • 24 octombrie 2011 la 12:22
    Legătură permanentă

    Faceti un calcul ,daca o camera este 1600 de lei ,cate vor fi instalate ,o suta de bucati ,ar fi 160000 lei ,restul pana la 500 de mii de lei unde se vor duce ,se fura banii cu acordul primarului si prefectului si consiliului judetean ,pentru ca nu-i verifica nimeni ,uitativa aici la preturi , http://www.ordis.ro/camera-de-exterior-ip-wireless-codare-h264-ws-926 .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.