Centrul de Formare MAI Orăştie şi-a prezentat raportul pe anul 2020

Prefectul judeţului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat astăzi la pre­zen­tarea Ra­portului de evaluare a rezultatelor ac­ti­vităţilor desfăşurate de către „Centrul de Formare Iniţială şi Continuă MAI- Orăştie” în anul 2020.
Activitatea principală a Centrului este de a promova, organiza şi desfăşura programe formative (cursuri de specializare) adresate personalului Ministerului Afacerilor Interne şi nu numai, programe adaptate nevoilor şi implicaţiilor actuale.
În anul 2020, obiectivele propuse de specialiştii C.F.I.C.- Orăştie au fost in­flu­en­ţate în mare parte de situaţia sanitară impusă de efectele virusului Sars Cov 2. Principalele sarcini ale Centrului au fost: formarea, exersarea şi dezvoltarea com­petenţelor necesare personalului M.A.I. din domeniul ordinii publice, cu aplicabilitate directă în domeniul intervenţiei poliţieneşti, al logisticii, al protecţiei mediului şi se­cu­ri­tăţii şi sănătăţii în muncă.
Pe parcursul anului 2020, la cele 9 stagii de formare au participat 443 cursanţi, atât din Ministerul Afacerilor Interne, cât şi din poliţiile locale şi din administraţia publică. Prefectul Călin Petru Marian le-a adresat mul­ţumiri ofiţerilor şi subofiţerilor Centrului pentru misiunile îndeplinite anul trecut.
„Implicarea dumneavoastră în comba­te­rea răspândirii epidemiei de Covid- 19, misiunile privind carantinarea persoanelor sosite din stră­inătate, colaborarea cu Ins­pec­toratul de Poliţie Judeţean şi, nu în ulti­mul rând, ajutorul acordat pentru înlătu­ra­rea efectelor inun­da­ţiilor din vara anului trecut, au fost îndeplinite cu profesionalism şi dedicare. Vă felicit pen­tru că faceţi cinste uniformei pe care o purtaţi şi, cu onoare, vă faceţi datoria în fiecare zi” a transmis prefectul judeţului Hunedoara. (Biroul de presă sl Prefecturii Hunedoara)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.