Cele mai tari idei de cadouri pentru el, cu care să îl impresionezi

Pe lânga utilitatea lor, gadgeturile ne fac viața mai interesantă și ne supun unor curiozități fascinante din lumea tehnologiei. Dacă partenerul tău este pasionat de tehnologie, ce-ar fi să îi faci ziua mai frumoasă cu un gadget care să îi atragă atenția în permanență? Nu ai nevoie de o ocazie specială să faci asta, ci pur si simplu îi poți arăta printr-un asemenea gest cât este de important pentru tine. Iar pentru a-ți fi mai ușor când mergi la cumpărături, iată câteva idei de cadouri pentru el cu care să îl surprinzi!

Tastatura cu proiecție laser, dispozitiv de ultimă generație

Începe-ți  lista de cadouri pentru el cu o tastatura cu proiecție laser, un gadget inedit pe care cu siguranță și-l dorește. Foarte practic și eficient, cu o personalitate extrem de smart, acest gadget proiectează o tastatură QWERTY cu laser infraroșu și funcție mouse inclusă. Dispozitivul se conectează la smartphone prin Bluetooth, are o greutate mică și dimensiuni reduse (încape în buzunarul sacoului). Dacă partenerul tău este un om de afaceri modern sau un manager foarte ocupat, acest gadget  îl va ajuta să tasteze rapid mail-uri de pe telefon. Nu mai există niciun dubiu ca acesta este unul dintre nenumăratele cadouri pentru el cu care îți poti face fericit iubitul.

Desfacator electric de vin

Desfăcător electric de vin, o necesitate pentru împătimiți

      Dacă o sticlă de vin robotizată nu s-a inventat încă, există un gadget fascinant pentru partener, mai ales dacă acesta este un iubitor al licorii lui Bachus. Desfăcătorul electric de vin este un dispozitiv inedit, numai bun de inclus pe lista de cadouri pentru el. De acum, iubitul tău nu mai trebuie să se chinuie cu desfacerea sticlelor de vin și să stea cu teama ca ar putea murdări totul în jur. Gadgetul funcționează pe
un principiu extrem de simplu și eficient, care presupune poziționarea lui deasupra dopului și apăsarea unui buton care te va ajuta la înșurubarea și la scoaterea acestuia. Grație designului elegant și minimalist, desfăcătorul electric se va încadra perfect în orice colț al bucătăriei.

Ceas Smart Iradish X3, la timp cu tehnologia

     Dacă partenerul tău este un colecționar de ceasuri smart, include noul model marca Iradish pe lista de cadouri pentru el. Dispozitivul vine cu un design spectaculos, un slot de SIM card, camera foto integrată și microfon încorporat, care îi va permite să răspundă la telefon direct de la încheietura mâinii.  Ușor de asortat la orice ținută, fie ea elegantă sau casual, ceasul din seria cadouri pentru el este favoritul tuturor bărbaților pasionați de tehnologie. Ecranul IPS de 1,33 inch poate fi accesorizat cu diferite formate de ceasuri ce sunt puse in valoare de rezoluția de 240×240 pixeli. Microfonul încorporat și

difuzorul fac din acesta un super ceas inovativ. Camera foto de 0,7 megapixeli va surprinde fotografiile acelea discrete, care nu pot fi realizate, de regulă, cu ajutorul unui telefon mobil sau al unei camere foto obișnuite. In plus, bateria de 350mAh face ca aceasta să poată funcționa până la 3 zile în modul „standby”.

Dacă încă nu ți-ai facut lista de cadouri pentru el, cu care să îți surprinzi  jumătatea, intră pe Gadgetworld.ro și pune-ți inventivitatea la încercare! Te așteaptă gadgeturi profesionale de top, care cu siguranță îți vor face cu ochiul și te vor transforma și pe tine într-o iubitoare a tehnologiei de ultimă oră.

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.