Cele mai importante evenimente sportive din 2021

Cu toate că anul a început de puțin timp, pasionații de sport au deja calendarul pregătit și așteaptă cu sufletul la gură cele mai importante evenimente sportive. Din fericire, în zilele noastre tehnologia face posibilă transmisiunea întrecerilor sportive în timp real în orice colț al lumii. Printre aceste sporturi se numără și fotbalul. Tenisul face parte și el dintre acele competiții pe care suporterii le urmăresc cu mult entuziasm. Dacă te întrebi ce evenimente nu trebuie să ratezi în acest an, găsești mai multe detalii în rândurile următoare.

Jocuri ale minții

Pe lângă evenimentele sportive clasice cu care oamenii sunt familiari, există și alte tipuri de evenimente care vor avea loc în acest an. Un astfel de exemplu sunt sporturile minții. Adesea, acestea includ activități care necesită o strategie bine pusă la punct și abilitatea de concentrare.

În luna februarie a acestui an urmează să aibă loc un eveniment de darts care se va desfășura în Țara Galilor, în Irlanda dar și în Olanda. Pe de altă parte, campionatul de snooker este o altă competiție la fel de așteptată. Aceasta va avea loc în Anglia, între 17 aprilie și 3 mai.

Având în vedere că exisă atât de mulți pasionați de poker, este bine de știut că vor avea loc câteva turnee în 2021. Totuși, ele pot fi accesate online de către utilizatorii care preferă să joace jocuri de slot din confortul propriei locuințe. Deși sunt jocuri aparent statice acestea provoacă adrenalină și ajută la menținerea spiritului competitiv.

Turnee de tenis

Fără îndoială, anul 2021 va fi unul foarte productiv în ceea ce privește jocurile de tenis. O primă competiție de acest tip este Openul Australian care va avea loc între 8 și 21 februarie.

Cei mai buni jucători de tenis sunt pregătiți să ofere un spectacol pe cinste spectatorilor din lumea întreagă. Printre jucători se numără Ash Barty și Novac Djokovic, câștigător de 8 ori a acestei competiții.

De asemenea, Simona Halep, Naomi Osaka, Sofia Kenin, Karolina Pliskova, Bianca Andreescu și Kiki Bartens vor face parte din cei 104 jucători care speră să ocupe un loc cât mai bun la finalul meciurilor.

Un alt eveniment care nu trebuie ratat este Wimbeldon, campionatul prestigios de pe iarbă care adună public foarte mare de fiecare dată.

Jocurile Olimpice de la Tokyo

Fără îndoială, evenimentul anului 2021 vor fi Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cu toate că anul acesta vom avea parte de o ediție simplificată, acest lucru nu înseamnă că nu vom fi surprinși în mod plăcut.

Medaliile sunt pregătite iar cei mai buni sportivi vor intra în posesia lor. Marea Britanie speră ca Diana Asher-Smith și Katarina Johnson-Thompson să câștige câte o medalie de aur.

 

Acest an este încărcat de întreceri sportive de toate felurile. Tot ce rămâne de făcut este să le urmărim pe cele care ne pasionează cel mai mult.

Campionatul de Formula 1

Pasionații de adrenalină pe patru roți și-au însemnat deja în calendar data de 21 martie. Acesta este momentul în care încep cursele de Formula 1. După ce i-a egalat scorul lui Michael Schumacher și a obținut șapte titluri, Lewis Hamilton speră să fie campionul anului 2021.

Acest lucru va putea fi observat pe durata celor 23 de curse care se vor desfășura în acest an. Cel mai lung sezon de acest tip include și un Grand Prix în Arabia Saudită.

Câteva dintre țările în care spectatorii își vor putea vedea favoriții cu ochii lor sunt Australia, Monaco, Canada, Franța, Austria, Belgia, Italia, Rusia, Mexic sau Brazilia.

Finala Ligii Campionilor

Probabil una dintre cele mai așteptate competiții ale acestui an este Liga Campionilor. Evenimentul se va desfășura în Turcia, pe data de 29 mai.

Stadionul olimpic turcesc, cunoscut pentru finala din 2005, este pregătit să îi găzduiască din nou pe cei mai buni jucători de fotbal. La acest moment Bayren Munich vor încerca să își păstreze titlul pe care l-au câștigat în Lisabona.

Sezonul cu numărul 66 va oferi o experiență deosebită atât celor care vor urmări meciurile de pe stadion cât și celor care le vor viziona din fața televizorului.

Turul Franței

Cel mai prestigios eveniment de ciclism va începe anul acesta pe data de 26 iunie și se va sfârși pe 18 iulie. De curând au apărut informații conform cărora am aflat că Turul Franței din 2021 va cuprinde un traseu cu cei mai mulți kilometri contratimp.

Având în vedere că se desfășoară în Franța, parcursul va fi unul cu totul și cu totul deosebit. Totuși, se pare că acesta este favorabil în special sportivilor care sunt competenți când vine vorba de cățărări.

Cei 58 km vor fi o adevărată provocare, mai ales că este o luptă contra-cronometru, însă fiecare metru parcurs va fi urmărit cu mare interes.

 

  

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare