Cele mai cunoscute personaje Disney vin la Deva

19 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Mickey și prietenii săi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy și Pluto – vin la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva, duminică, 31 martie 2019, la ora 17:00, într-un spectacol muzical, cu invitați surpriză, intitulat ”Clubul lui Mickey”.

Timp de 60 de minute, copiii prezenți la eveniment vor învăța trucuri de magie și cum să facă un tort și vor cânta și dansa ajutându-l pe Goofy să devină un DJ de succes.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri între 12 lei (categoria III) și 35 de lei (categoria I), în funcție de locul ocupat în sală și pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri – între orele 10:00-16:00 și sâmbătă (23 martie 2019) – între orele 11:00-13:00, de pe Eventbook.ro și de la toate oficiile poștale.

Potrivit organizatorilor, copiii care achiziționează bilete la categoria I vor participa la o sesiune foto cu personajele Disney, pe scenă, la finalul spectacolului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cine a greşit la drumul către Sarmizegetusa Regia?

Ieri s-a derulat un nou termen în dosarul de la Curtea de Apel Alba Iulia privind cererea Consiliului Judeţean Hunedoara...

Primarul Devei, Florin Oancea: Împreună, să schimbăm faţa oraşului în care trăim!

Un număr de 17 proiecte dintre cele 25 înscrise în programul de bugetare participativă desfăşurat de Primăria municipiului Deva au...

”Electricianul” a mai făcut două victime

Dacă la Petroşani a lăsat o pensionară fără 8.100 de lei, de această dată a lovit în municipiul Hunedoara. A...

Închide