Actualitate

Cele mai bune 3 sloturi pe care să le joci pe mobil

Cazinourile online țin pasul cu jucătorii activi în ramura jocurilor de noroc, oferindu-le aplicații mobile și oferte de nerefuzat. Însă, odată cu acestea, furnizorii jocurilor de noroc țin pasul cu cererea pieței și cu nevoile de inovație ale jucătorilor. În acest scop, sloturile sunt dinamice și au grafica impecabilă, iar cazinourile încurajează jucătorii să le încerce oferind rotiri gratuite fără depunere, bonusuri consistente, și uneori cerințe mici de rulaj. Totuși, nu doar valoarea bonusului atrage atenția, ci și jocul care este inclus în ofertă. Cu cât acesta este mai bun, cu atât mai tentantă va fi oferta.

Top 3 sloturi ce pot fi încercate pe mobil

Toate jocurile de tip slot promovate de cazinouri pot fi jucate de pe dispozitivele mobile, acestea fiind dezvoltate cu ajutorul tehnologiei HTML5. Fie că sunt  accesate direct din browser-ul de pe mobil, fie că sunt accesate prin intermediul aplicației mobile a cazinoului, jocurile vor funcționa perfect atât timp cât jucătorul are conexiune bună la internet. Iată 3 sloturi care merită să fie încercate pe dispozitivele mobile.

1. Book of Ra Deluxe

Book of Ra e un slot oferit pe piață de Novomatic, acesta având 10 linii de plată și 5 role de joc. Rata de returnare la jucător e de 95,10%, plata jucătorului variind în funcții de simbolurile primite și combinațiile câștigătoare nimerite.

Simbolurile tematice utilizate în joc reprezintă elemente specifice Egiptului Antic, anume un sarcofag, un scarabeu, o statuetă, un explorator, și cartea lui Ra. Cea din urmă, adică cartea lui Ra, este de fapt simbol Scatter și declanșează rundele bonus. Dacă sunt nimerite 3 simboluri scatter, atunci jucătorul primește 10 runde gratuite.

2. Sizzling Hot Deluxe

Și acest slot este oferit de Novomatic și este unul din cele mai populare sloturi din cele promovate de cazinouri. Deși e un joc clasic ce promovează o tematică simplă, acesta rămâne în topul preferințelor. Slotul are 5 role de joc  și 5 linii de plată, iar RTP-ul este de 95,66%.

Deși jocul nu are runde bonus, există un simbol Scatter reprezentat de o steluță. Dacă jucătorul va primi 3 steluțe, atunci câștigul său va crește. De asemenea, obținerea a cinci șeptari pe linie va aduce un cștig de 5.000 de monede.

3. Montezuma Megaways

Slotul este oferit pe piață de un furnizor mai puțin cunoscut la noi în țară, anume de WMS. Jocul are 6 role de joc și 7 linii, iar mizele ce pot fi plasate variază între 1 RON și 100 RON, iar câștigul maxim este echivalent cu valoarea mizei înmulțită cu 12.500. RTP-ul jocului este de 96,17%, câștigul maxim fiind de 12.500x.

Montezuma Megaways a fost lansat inițial în anul 2014 pe piața internațională, însă a fost promovat în România abia în anul 2020. Numărul de linii de plată în joc atinge numărul de 117.649, deci slotul este ofertant pentru jucători. Slotul oferă jucătorilor rotiri gratuite, acestea fiind declanșate de primirea a 3 simboluri Scatter. Prin urmare, jucătorul poate primi între 12 și 30 de runde gratuite, rundele fiind completate de multiplicatori ce pot crește câștigul până la 100 de ori. Spre deosebire de alte jocuri de tip slot, în Montezuma Megaways numărul de runde gratuite primite ca bonus este stabilit e așa numita roată a învârtirilor.

Concluzie

Acestea sunt doar 3 sloturi ce merită jucate pe mobil, însă mai sunt mii de sloturi disponibile pe piață ce merită să fie încercate măcar o dată. În mare parte, sloturile conțin simboluri și funcții speciale ce nu doar cresc câștigul jucătorului, ci și îmbunătățesc experiența de joc. Unele sloturi au jackpot, iar altele oferă doar runde gratuite. Cu toate acestea, sloturile sunt o categorie de joc ce va funcționa perfect pe mobil.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura