CEH are pierderi de peste 88 de milioane în primul semestru

Maximilian Gânju

Complexul Energetic Hunedoara a avut pierderi de 88,66 milioane lei în primul semestru al acestui an, în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În 2016, Complexul Energetic Hunedoara a înregistrat o pierdere de 110,2 milioane lei, potrivit unui raport al companiei energetice.
Afacerile nete realizate în prima jumătate a anului se ridică la 259,9 milioane lei, în creştere cu circa 28 la sută faţă de perioada similară a anului trecut (203,5 milioane lei). Cheltuielile totale au crescut cu opt la sută, la 366,6 milioane lei, de la 339,6 milioane lei în primele şase luni ale anului trecut.
Complexul Energetic Hunedoara estimează pentru tot anul 2017, pierderi de 169 milioane lei, de cinci ori mai mici faţă de anul trecut. În 2016, pierderea totală s-a cifrat la 858,3 milioane lei. Veniturile totale ale societăţii sunt estimate în acest an la 664,7 milioane lei, în timp ce cheltuielile totale sunt preconizate la 833,9 milioane lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rezultatele finale oficiale ale alegerilor din Deva. Un independent a depăşit trei partide parlamentare la scor

Biroul electoral de circumscripţie a publicat ieri, 6 octombrie, rezultatele oficiale de la alegerile locale parţiale din Deva pentru funcţia...

Trimis în judecată pentru tâlhărie calificată

Procurorii din Bihor au finalizat ancheta în cazul tânărului care a încercat să jefuiască două săli de jocuri de noroc...

Acroşat pe trecerea de pietoni

Un tânăr de 21 de ani, din Brad, care traversa în alergare drumul, pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător, a

Închide