Sport

Cea mai bună performanţă din ultimii ani

Ciprian Marinuţ

Hunedoreanul Marcel Dobrică (foto), antrenorul echipei naţionale de popice a României, consideră că locul cinci ocupat de tricolori la Campionatul Mondial de la Sarajevo reprezintă o performanţă valoroasă.

Se putea mai bine
Tehnicianul de la Inter Petrila, care a avut misiunea de a dirija naţionala tricoloră la Mondiale, e de părere că România a reuşit o performanţă de top, care putea fi mai bună cu ceva mai multă şansă. „Rezultatul reprezintă cea mai bună performanţă a ultimilor ani. Sunt şi puţin dezamăgit, pentru că jucătorii mei nu s-au concentrat suficient la meciul cheie, care ne putea duce în semifinale şi la o medalie”, a spus Marcel Dobrică. Antrenorul a simţit pe pielea lui că România este cea mai săracă naţională. „Suntem cu mult în urma celorlalte naţiuni. Practic, nici nu am cuvinte de comparaţie. Jucătorii străini câştigă aproape cât un fotbalist renumit, pe când la noi, popicele se fac din pasiune”, a mai precizat Dobrică.
Naţionala de Popice a României a obţinut un onorant loc cinci la Campionatul Mondial din Sarajevo, în ciuda faptului că i-a lipsit unul dintre jucătorii de bază, Cosmin Crăciun, care a refuzat să vină la Naţională. „Sunt dispus să vorbesc cu el şi să-l aduc la Naţională. Poate că dacă el ar fi fost pe teren, am fi obţinut un rezultat şi mai valoros, având în vedere faptul că el este în primii 20 de popicari din lume”, a mai spus antrenorul naţionalei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.