Electorale

Ce spune Teodor Meleşcanu despre candidatul ALDE la Primăria Deva: „Ovidiu Popa, un primar pragmatic şi parolist”

Natalia Bumbac

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu (foto în dreapta), originar din Brad, s-a aflat la sfârşitul săptămânii la Deva pentru a-l susţine pe Ovidiu Ioan Popa (foto în stânga), candidatul ALDE la funcţia de primar al Devei. Oficialul a vorbit într-o conferinţă de presă despre calităţile competitorului, arătând că este un candidat model.
„Municipiul Deva are nevoie de o persoană care cunoaşte foarte bine problemele, iar candidatul ALDE este un model în acest sens. Deva are nevoie de un primar pragmatic, cu proiecte concrete. Ovidiu Ioan Popa are mai multe proiecte, din punctul meu de vedere sunt suficiente pentru un mandat de doi ani. Nu promite nimic care nu se poate realiza. Este un profesionist, un principial şi un parolist – calităţi şi principii ale partidului din partea căruia candidează. Miniştrii ALDE vor sprijini proiectele lui Ovidiu Ioan Popa”, a subliniat Meleşcanu.

„Mai bine ar face pasajul de la flotaţie”
La rândul său, Ovidiu Ioan Popa a vorbit despre problemele infrastructurii rutiere cu care se confruntă municipiul reşedinţă de judeţ, în special cele de conexiune cu autostrada A1 şi traversarea rutieră în Cartierul Grigorescu. Şi, pentru că s-a tot vorbit pe aceste subiecte în ultima perioadă, fiind lansate mai multe variante de pasaje, pasarele şi conexiuni cu şoseaua de mare viteză, Ovidiu Ioan Popa a explicat care dintre aceste obiective poate fi realizat şi care nu, din punct de vedere tehnic. Acesta a arătat că pasajul rutier şi două pasarele pietonale care să traverseze calea ferată spre Cartierul Grigorescu au fost prinse în proiect şi vor fi realizate. În schimb, trecerile la nivel de calea ferată, promise de ministrul Transporturilor, nu vor fi făcute, pentru că altfel şi-ar pierde sensul linia de mare viteză. Ovidiu Ioan Popa a mai vorbit şi despre conexiunea la autostrada A1, arătând că un nod rutier ar fi indispensabil în zona localităţii Sântuhalm, o lucrare complexă pentru realizarea căreia ar fi necesari 25 de milioane de euro, nicidecum 18 milioane de lei, aşa cum au declarat alţi oficiali. Candidatul ALDE a mai spus că dacă ministrul Transporturilor ar vrea să ajute Deva, ar semna începerea lucrărilor la pasajul de la flotaţie, din intersecţia DN7 cu DN76. Un proiect pentru care s-au obţinut toate avizele şi care aşteaptă după o semnătură în sertarele Companiei naţionale de drumuri.
Săptămâna aceasta vor veni şi alţi miniştri ALDE din cabinetul Tudose pentru a-l susţine pe candidatul partidului la alegerile din 5 noiembrie.

(Comandat de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – ALDE, cod unic de indentificare mandatar financiar: 51170002. Operator economic S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva, tiraj: 3.300 exemplare.)

One thought on “Ce spune Teodor Meleşcanu despre candidatul ALDE la Primăria Deva: „Ovidiu Popa, un primar pragmatic şi parolist”

  • NU aveti nici o sansa atita timp cit ALDE Hunedoara este condus se un ecscroc ca MOLOT ,nu vedeti ca acest puscariabil face jocurile PNL a pus candidat o nulitate care nu este cunoscut ,numai sa rupa din voturile lui MARGINEAN

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura