Ce spun social-democraţii hunedoreni, spre final de campanie electoralã

21 octombrie 2014 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa05 natalia intotero-haralambie voichitoiu-unpr-Dacian Ciodaru

Şefa campaniei prezidenţiale din judeţul Hunedoara, deputatul Natalia Intotero, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii încearcă să ducă o campanie curată, fără scandaluri.
„Regret că aceia care se află în lupta pentru Cotroceni şi sunt contracandidaţii lui Victor Ponta duc o campanie murdară”, a declarat Natalia Intotero. La rândul său, senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu susţine că „în judeţul Hunedoara, sunt convins că Victor Ponta va obţine un scor foarte bun la alegerile prezidenţiale”. Liderul tinerilor social-democraţi din judeţ, Dacian Ciodaru, a afirmat că toate sondajele efectuate în această perioadă îl dau drept învingător pe şeful PSD pentru fotoliul de la Cotroceni. „Programele implementate de guvern ajută pe mulţi tineri. Programul Prima Casă, Prima Maşină sunt doar două dintre ele”, a spus Ciodaru.
Deputatul PSD Mircia Muntean a declarat că Iohannis trebuie să le spună românilor care dintre următoarele şase afirmaţii referitoare la modul în care şi-a achiziţionat casele este adevărată. „Klaus Iohannis a dat mai multe explicaţii, că a reuşit să-şi cumpere casele din banii de nuntă, din banii de meditaţie, din banii obţinuţi de la două apartamente, din sumele pe care nu le-a investit în copii, apoi a spus că nu sunt scumpe casele, deşi specialiştii le-au evaluat la 750.000 de euro şi, ultima dintre explicaţii, că le-a achiziţionat din bişniţa cu blănuri făcută de soţia sa pe vremea lui Ceauşescu. Facem apel la domnul Iohannis să se decidă care dintre aceste explicaţii este adevărată şi să clarifice de ce a minţit în celelalte cazuri. Klaus Iohannis nu este un oarecare, ci vrea să ajungă preşedintele României. De aceea, românii trebuie să ştie adevărul”, a afirmat deputatul Mircia Muntean.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Alegator spune:

  Daca umblati cu Vochitoiu inseamna ca va place sa dati cu racu taptarapu. Sa te asociezi cu Vochitoiu, sa stai la masa cu el, sa faci conferinta de presa cu hotu asta inseamna ca iti plac caltatile lui si le apreciezi.No, bine…sa va votati intre voi, mai voteaza pulea spataru cu Ponta al vostru daca ati aparut impreuna cu Voichitoiu. Sanatosi sa fiti, ati piredut 12 voturi dinfamilia mea.

 2. anton spune:

  Iohanis a cumparat casele ca si Molot ,din furat.

 3. amarastean spune:

  Tony puiule, Ponta sade in casele si pe proprietatile fostului popa Ilie Sarbu, obtinute prin retrocedari ilegale, asa ca … !!?
  Toti sunt la fel (toti 14). Ai sa vezi ca indiferent de rezultat, noi tot prost vom trai. Numai ca daca iese Ponta vom trai foarte , foarte prost. Privitor la prima casnicie, nici procurorul si nici popa nu au ascultat de porunca “ceea ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta”. Ponta si in viata si in politica a tradat, si dupa cum vezi, continua sa tradeze. Daca Ponta iese presedinte (ceea ce e foarte posibil, ca romanii sunt si flamanzi si needucati) Basescu nu va fi acuzat pentru nimic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Moloţ, prins cu fofârlica, în şedinţa Consiliului Judeţean

În şedinţa de ieri a CJ Hunedoara, toate proiectele de hotărâre prevăzute pe ordinea de zi au fost votate pe...

Piaţa Arras din Deva va fi reamenajată

Ieri, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, a fost supus votului şi adoptat proiectul de hotărâre care prevede „Amenajarea Pieţei...

S-a dublat taxa de intrare în Parcul Naţional Retezat

În condiţiile în care Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice aprobă existenţa unui tarif de vizitare a Parcului Naţional Retezat, orice...

Închide