Actualitate

Ce sfaturi a dat Norocel după ce a căzut într-un canal

Fascinați probabil de antrena­men­tele și exercițiile tactice ale pom­pie­rilor, patru cățeluși s-au gândit în urmă cu câteva zile să se întreacă la „100 de metri”, prin spatele blocului un­de trăiau, într-un cartier din Hunedoara, au anunțat pompierii.

Lătrau în cor
„Din nefericire însă, un canal de­s­co­pe­rit a fost un obstacol prea mare pen­tru ei și au ajuns cu toții, pe fundul aces­tuia. Una dintre doamnele care îi îngrija zi de zi, văzând că lipsesc de ceva vreme, a început să-i caute.Nu i-a fost greu să îi găsească, deoarece lătrau în cor și mama lor dadea târcoale cana­lu­lui adânc de 2-3 metri, neliniștită și neputincioasă.
Așa că imediat, a fost solicitat aju­torul pompierilor și un echipaj format din 5 salvatori a ajuns în câteva minute acolo unde se întâmplase totul.
Norocel, cel pe care îl vedeți în foto­grafie, a fost primul adus la suprafață de către colegii noștri și tot el a fost cel care, la finalul misiunii, a ținut neapărat să ne spună câteva lucruri pe care le-a învățat după această pățanie: 1. Pom­pierii salvatori fac întotdeauna tot ce le stă în putință să te salveze! 2. Copiii trebuie să se joace în locurile special amenajate pentru ei! 3. Părinții trebuie să-și supravegheze permanent copiii, pentru că o clipă de neatenție se poate transforma oricând într-o tragedie!”
Așadar, nu uitați de sfaturile lui Norocel și fiți precauți oriunde v-ați afla!”, au infor­mat reprezentanții ISU Hunedoara.