Ce se mai întâmplă la Aqualand, Cetatea Devei şi Dog Park

5 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Năstase

Recent, am avut o discuţie cu şefa Serviciului Baze Sportive şi de Agrement, Corinna Flavia Costea (foto), despre acţiunile departamentelor pe care le coordonează. Şi, vă arătăm aici ce ne-a spus carismatica şefă despre ce s-a făcut sau urmează să se realizeze în perioada următoare.

Evenimente peste evenimente
„Cei de la Compartimentul administrare al Aqualand Deva au efectuat mai multe acţiuni de igienizare a bazinelor. Saunele şi salina au fost recondiţionate, în vederea obţinerii unei relaxări profunde. În cel mai scurt timp o să avem aici şi o cameră de relaxare bazată pe aromaterapie şi muzică ambientală. De asemenea, va fi reabilitat vestiarul cu un mobilier nou şi se va modifica sistemul de intrare. În luna februarie au fost organizate la Aqualand două evenimente, unul a fost de Valentine Day’s şi celălalt de Dragobete. În această lună va avea loc un alt eveniment cu ocazia zilei de 8 martie”, a declarat Corinna Flavia Costea, şef Serviciu Baze Sportive şi de Agrement.

Cursuri de dresaj
”În 28 februarie s-a închis patinoarul din Parcul Cetate, care anul acesta a fost un adevărat succes în noua sa locaţie. Media obţinută în lunile decembrie 2018, ianuarie şi februarie 2019 a fost de 400 persoane pe zi. Ne-am propus ca la anul, la patinoar să avem şi un atelier al lui Moş Crăciun”, a arătat Corinna Costea.
În ce priveşte Dog Park-ul, aici are loc în fiecare lună concursul ”Câinele lunii”, iar câştigătorul este propus şi ales de iubitorii de animale care frecventează tot timpul locaţia. Din 15 martie, aici, vor fi organizate cursuri de dresaj gratuite pentru căţei, a mai menţionat şefa bazelor sportive şi de agrement din Deva.

Se pregătesc şi traseele de pe Dealul Cetăţii
”În cel mai scurt timp telecabina va fi pusă în mişcare pentru toţi turiştii care doresc să viziteze Cetatea Devei, toţi paşii necesari în vederea obţinerii autorizaţiei au fost făcuţi. Pe lângă telecabină, vor fi mai multe trasee de urcare pe jos la cetate, trasee care au fost deja în mare parte curăţate şi pregătite pentru turişti. Traseele vor avea indicatoare şi hărţi pentru informarea celor care preferă să urce pe jos către citadela feudală. Sperăm ca până la jumătatea lunii martie să finalizăm toate lucrările pe care ni le-am propus pe aceste trasee. Vremea ne-a permis şi în a doua jumătate a lunii februarie am reuşit să le identificăm şi să curăţăm deja o bună parte din ele. Urmează ca în continuare să se monteze indicatoarele, coşurile de gunoi, panourile informaţionale în română şi două limbi străine”, a adăugat Corinna Flavia Costea, şefa Serviciului Baze Sportive şi de Agrement din cadrul SPÎGM Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Popice: Inter Petrila participă la Turneul Final

Tinerii popicari de la Inter Petrila, pregătiţi de Marcel Dobrică, promit să cucerească o medalie cât mai strălucitoare la Turneul...

Rugby: Ştiinţa Petroşani şi-a reluat pregătirile

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani şi-a reluat pregătirile cu forţe noi şi cu încrederea că primul loc în Divizia Naţională...

Campionatele naţionale de karate fudokan la Deva

La sfârşitul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor din Deva, peste 200 de sportivi de la categoriile de copii, cadeţi, juniori,...

Închide