Ce se întâmplă la Mureşul Deva?

11x 2 unii dintre jucatorii

Ciprian Marinuţ

Gică Barbu, antrenorul Mureşului, nu mai e atât de convins de moralitatea fotbaliştilor săi şi îi suspectează pe unii că au mimat fotbalul în partida cu Arieşul (scor 0-2), din cauza restanţelor financiare pe care le are clubul faţă de ei.

Cine pe cine păcăleşte?
Clubul Mureşul Deva a pus embargo informaţional „Mesagerului Hunedorean”, după articolul „Unu la sută surpriză, 99 la sută aranjament”, apărut în urma partidei Jiul-Mureşul, scor 0-1, iar antrenorul Gică Barbu şi căpitanul Janos Vajda s-au plâns că le stricăm sărbătoarea. Oficialii deveni erau atunci tare revoltaţi, că suspiciunile legate de jucătorii Jiului, prezentate în articol, le pătează şi lor imaginea, iar căpitanul Janos Vajda cerea să-i lăsăm să se bucure de victorie.

Să fie doar lipsa banilor de vină?
Etapele au trecut, roata s-a întors, Mureşul s-a prăbuşit în subsolul clasamentului (locul 16), iar ieri, antrenorul Gică Barbu s-a transformat din avocatul apărării, în procurorul acuzării. Tehnicianul a sărit la gâtul jucătorilor săi mai dur şi mai direct decât am făcut-o noi vreodată. Barbu a afirmat cu subiect şi predicat, că unii dintre jucătorii săi au mimat fotbalul în meciul cu Arieşul Turda, în semn de răzbunare că nu şi-au primit la timp o parte din salarii şi primele de joc. „Probabil, supăraţi că salariile au întârziat, unii şi-au pus ambiţia să nu joace. Pur şi simplu, au stat pe teren. Eu îi ştiu care sunt, dar pentru a mă edifica şi mai bine, voi mai revedea de câteva ori caseta cu meciul cu Arieşul Turda, după care, voi avea o discuţie cu jucătorii în cauză. Cei care nu vor să accepte situaţia de la club, vor pleca. Le-am cerut înainte de meci să încerce să nu se lase afectaţi de problema banilor”, a declarat Barbu.

Lăsaţi-i şi pe ei să se bucure de victorie
Acuzaţia adusă de tehnician propriilor elevi demonstrează că la Mureşul, moralitatea nu e tocmai la nivelul celei „strigate” în gura mare după victoria suspectă cu Jiul. Aşa stând lucrurile, acum le-am putea cere şi noi jucătorilor deveni să-i lase pe cei de la Arieşul să se bucure de victorie şi să nu păteze succesul  curat al turdenilor, cu problemele lor interne.

2 comentarii la „Ce se întâmplă la Mureşul Deva?

  • 18 noiembrie 2009 la 17:35
    Legătură permanentă

    oare e drumul spre Liga a III-a sau divizia C?sper sa nu fie dar ceva trebuie facut acolo caci Muresul are traditi de B nu de C.

  • 19 noiembrie 2009 la 18:42
    Legătură permanentă

    Mircea Muntean, unde e tribuna a 2-a a stadionului Muresul pe care ai promis-o?de ce nu faci d-le un Stadion ca lumea?si piscina aia de langa stadion cand o dai in folosinta?macar mai au si sportivii unde sa faca bazine caci Hunedoara e cam departe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.