Ce nu face omul când iubeşte!

Cristina Ghenea

O tânără de 26 de ani, Gabriela Maiorescu, a fost răpită de fostul ei prieten, Florin Stanciu, de 31 de ani, din Deva. Acesta a scos-o cu forţa dintr-un coafor, de pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiu, a aruncat-o într-un autoturism şi a pornit în trombă spre ieşirea din oraş. 

A avut noroc cu ambuteiajul

După ce a obligat-o pe femeie să urce în autoturism, Florin Stanciu a luat-o în viteză înspre Şoimuş. Însă, la intersecţia de la podul de peste Mureş, maşinile circulau bară la bară, aşa că tânăra a reuşit să sară din autoturism. După ce s-a văzut ieşită, Gabriela a mers glonţ la un echipaj de poliţie care dirija traficul rutier. Răpitorul s-a speriat, reuşind să îşi facă loc printre maşini, şi să scape. Oamenii legii au pornit după el, dar fără nici un rezultat. Însă, bărbatul s-a predat la câteva ore de la incident, dându-şi seama că a făcut-o lată. Deveanul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în prezent, este cercetat în stare de libertate, având obligaţia să nu părăsească localitatea de domiciliu.

Nu vroia să renunţe la fată

Gabriela şi Florin puseseră punct relaţiei lor în urmă cu câteva luni. De atunci, bărbatul a încercat în repetate rânduri să o convingă pe tânără să se întoarcă la el. Dar, nimeni nu se aştepta ca acesta să recurgă la astfel de gesturi, ca să-şi aducă fosta iubită lângă el.  Se pare că deveanul îşi urmărise victima şi chiar dacă sora Gabrielei, care lucrează în coaforul respectiv, a încercat să sune la 112, bărbatul a împiedicat-o, smulgându-i telefonul din mână.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.