Sport

Ce meciuri au formațiile noastre din Liga a III-a

Finalul de săptămână și de lună aprilie programează jocurile din cea de a V-a etapă din programul play-off/play-out din Liga a treia. Fără probleme de clasament, liderul seriei a IX-a, formația CS Hunedoara, pregătită de Florin Maxim (foto), se deplasează, sâmbătă, 30 aprilie, din nou, la Cugir unde va întâlni echipa locală, ocupanta locului al doilea în clasamentul seriei.

Cu suporterii după ei
Va fi un meci spectaculos, un adevărat derby la care ambii antrenori vor încerca formule tehnice cu care se vor prezenta și la barajul de promovare în liga se­cundă. Ca și la ultimele partide disputate, hu­ne­do­renii se vor bucura și de susți­nerea unui grup de suporteri care va asista la aceas­tă partidă programată de la ora 17.00.
Astăzi, în seria a VII-a, este anunțat un alt derby. Gazdele de la CSM Deva joacă la Orăștie cu liderul din serie, CSM Reșița. Oaspeții au înregistrat în ultima etapă un egal, acasă cu Pandurii Tg. Jiu, rezultat care nu îi ajută deloc pe oltenii lui Condescu în lupta pentru ocuparea lo­cului doi în clasament. Devenii, pregătiți de Ștefan Nanu, au înregistrat o victorie în etapa trecută, în deplasare, la Voința Lupca, și, matematic, vor încheia com­pe­tiția pe locul secund din serie. Se anunță un joc interesant, sperăm și spectaculos, pentru că ambii tehnicieni își doresc, îm­preună cu elevii lor, victoria, fie ea și de pal­mares. Partida se va juca de la ora 17.00, pe terenul de la Orăștie.
În această serie este de urmărit și evoluția celor două formații hunedorene care joacă în play-out. Astfel, CSM Jiul Petroșani se deplasează la Gilortul Tg. Cărbunești pentru un rezultat care să le confirme dacă vor mai fi și în viitorul sezon în liga a treia, iar ASA Aurul Brad va juca, tot în deplasare, la Progresul Ezeriș, de unde elevii lui Ioan Petcu au misiunea să se întoarcă cu un rezultat cât mai bun, cu care se pot apropia de zona care îi poate men­ține în ligă. Ambele jocuri sunt pro­gramate, sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 17.00.

Iată programul complet al etapei:

Program play-off

Seria a VII- a
Voința Lupac – Pandurii Târgu Jiu
CSM Deva – CSM Reșița

Seria a IX-a
Unirea Ungheni – Viitorul Cluj
Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara

Program play-out

Seria a VII-a
Progresul Ezeriş – Aurul Brad
Gilortul Tg. Cărbuneşti – CSM Jiul Petroşani
Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2 – Viitorul Şimian.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.