Ce le mai trece prin cap hoţilor! Au furat catalizatoarele de la maşini

Patru bărbaţi, din oraşele Geoagiu şi Sebeş, au fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi că au furat catalizatoarele de la mai multe auto­tu­risme ce erau parcate în mai multe localităţi din judeţul Hunedoara, obiectele sustrase fiind apoi vândute.

În Hunedoara şi nu numai
În dosarul deschis de procurorii de la Par­che­tul de pe lângă Judecătoria Orăştie au fost efectuate nouă percheziţii în Geoagiu şi Sebeş, suspecţii fiind acuzaţi de comiterea unor infracţiuni de tentativă la furt calificat, furt calificat de catalizatoare auto şi distru­gere.
„În cadrul activităţilor au fost ridicate mij­loace materiale de probă (obiecte folosite la tăierea elementelor de caroserie ale auto­tu­rismelor, catalizatoare auto etc.) ce urmează a fi evaluate în cadrul probatoriului. Faţă de patru dintre cei bănuiţi de comiterea faptelor, bărbaţi cu vârste cuprinse între 36 şi 48 de ani, din municipiul Sebeş şi oraşul Geoagiu, a fost luată măsura preventivă a reţinerii pen­tru 24 de ore”, a precizat IPJ Hunedoara.
Cei patru bărbaţi sunt bănuiţi de comi­terea, în perioada aprilie – iunie 2021, a mai multor fapte de furt calificat de catalizatoare ale unor autoturisme parcate pe raza unor lo­ca­lităţi din judeţul Hunedoara şi a altor judeţe.
Modul de operare consta în tăierea ca­ta­lizatoarelor de la autoturisme şi sustragerea acestora, în vederea comercializării. Unele din­tre autoturisme au fost avariate, fiind răs­turnate pentru a facilita sustragerea res­pec­tivelor elemente.
În acest caz, poliţiştii continuă activităţile investigative, în vederea stabilirii întregii ac­ti­vităţi infracţionale a celor patru suspecţi şi a recuperării prejudiciului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.