Ce îi doare pe liberalii hunedoreni

lepadatuSuntem în ultimele zile ale campaniei electorale pentru alegerea preşedintelui ţării, o campanie, fie vorba între noi, destul de anostă şi cu prea puţină sare şi piper. Poate de aceea, candidaţii şi partidele acestora caută să puncteze acum, în final, aruncându-se în luptă mai abitir decât în prima parte a campaniei, pentru a mai câştiga câteva procente de la electorat.
Poate n-am fi purces la scrierea acestor rânduri, dacă nu am fi aflat ce s-a întâmplat la conferinţa de presă, ţinută, ieri, de Tiberiu Balint, liderul liberal nr. 2 în judeţ, de fapt, locotenentul lui Moloţ, şi la cârma organizaţiei judeţene a liberalilor, şi la Consiliul Judeţean. Personaj care, vorbesc ciracii săi din partid, abia aşteaptă ca Moloţ să fie mazilit din funcţia de şef al legislativului judeţean, ca să-i ia locul. Întâi pe fotoliul de preşedinte al consiliului judeţean, apoi pe cel de şef suprem al liberalilor hunedoreni.
Deci, la respectiva conferinţă de presă, una din ţintele asupra căreia Tibi Balint şi-a concentrat tirul a fost Mircia Muntean. Nimeni altul decât fostul lui şef de partid, fost primar al Devei, în prezent deputat PSD, pe care l-a împroşcat cu tot felul de invective. Nu asta ne-a amuzat şi nici nu ne erijăm noi în apărătorii lui Mircia Muntean. Asta, pentru că am înţeles că în viaţă fiecare plăteşte, mai curând sau mai târziu, pentru propriile păcate şi propriile greşeli. Iar Mircia Muntean se vede treaba că mai are de plătit încă şi astăzi pentru faptul că el i-a promovat în partid pe alde Moloţ, Balint şi alţii, care în final i-au înfipt cuţitul în spate.
O altă ţintă asupra căreia Tiberiu Balint şi-a descărcat muniţia a fost Mihai Mica, administratorul public demisionar al municipiului Deva, care este noul preşedinte al Filialei Judeţene a Partidului Conservator. Filială pe care liberalii o controlau în totalitate – deşi conservatorii făceau parte din uniunea PSD-UNPR-PC – până la trecerea fostului preşedinte judeţean al acesteia, Petru Mărginean, cu arme şi bagaje cu tot, la ei. Dar pe care acum n-o mai controlează, deoarece conservatorii hunedoreni în loc să se dezintegreze, s-au regrupat rapid, şi-au ales o nouă conducere judeţeană şi în Deva, şi şi-au reluat locul şi activitatea în cadrul alianţei PSD-UNPR-PC, din care fac, de fapt, parte. Iar acest lucru, cu siguranţă, i-a deranjat foarte tare pe liberali. De unde şi atacul turbat al lui Balint la adresa lui Mihai Mica, noul lider judeţean al PC, care, deloc  întâmplător, s-a aflat, tot ieri, în conferinţa de presă a PSD, alături de Laurenţiu Nistor, liderul social-democraţilor hunedoreni.

12 comentarii la „Ce îi doare pe liberalii hunedoreni

 • 28 octombrie 2014 la 23:58
  Permalink

  Lepadatule (maestre, excelenta cum va place voua a va spune, snobilor deveni), te precede re-Numele.
  Cand mergeai coada dupa Molot pe la chiolhanuri, si-ti pica si tie ceva, erai mai doct in exprimare, sau poate ti-a revenit foamea.
  Dormi taica, altfel cu editoriale de astea da faliment foaia.
  Unde mai gasiti voi pe unul ca unchiu rusanu sa va dea papica la toti (pardon hoti). Ati trait cu totii bine, ati facut , desfacut, refacut cu toti aliante.
  La munca haimanale, cu 6 supermarcheturi gigant in deva , nu ati reusit nimic, pentru ca nu PRODUCETI nimic. Foameaaa.

 • 29 octombrie 2014 la 20:10
  Permalink

  Mefisto, ura ta e mare. Degeaba urli tu ca Lepadatu e ziarist versat. De aceea te-ai si enervat. Dar de ce nu vorbesti de acele timpuri cand Purcel (Molot) ii pupa dosul la Nistor ? De ce nu vorbesti de vremurile cand Purcel (Molot) sugea la tata PSD-ului iar PSD nu avea decat o tata ? Talentele tale de rugbist ratat sunt derizorii.

 • 30 octombrie 2014 la 12:34
  Permalink

  Bai antitalent, doar Nistor a pupat in kur pe Molot si nu numai. Eu spre deosebire de tine, Molot, Nistor, Mircia, Lepadatu, nu scuip azi si maine ling. Iar cu rugbistii si minerii aveti grija, ca Deva-I mai aproape ca Bucurestiu, iar jandarmii de la Orastie cam putini, si cu burtile cam mari. Dati drumul banilor in judet mangafalelor si terminati cu baroniada de partid, ca altfel doar in unitati militare va mai puteti intalni. Iar lepadatu ca toti ziaristii din Romanica nu-I decat o javra (din ce in ce mai mica).

 • 30 octombrie 2014 la 16:54
  Permalink

  Daca Lepadatu e o javra din ce in ce mai mica tu esti, conform postarilor de aici, o javra din ce in ce mai…mare. Logic esti tare…de cap. In ce priveste chestiunea cu scuipatul si linsul nu o poti afirma decat daca iti afirmi concret identitatea. Altfel esti doar un gargaragiu. In ce priveste amenintarile cu venitul minerilor la Deva sau oriunde facand recurs la descinderile lor in Bucuresti sunt cam periculoase si sugerez organelor competente sa se autosesizeze. Doamne fereste sa devina realitate. Democratia trebuie aparata de astfel de mangafale precum acest Mefisto.

 • 30 octombrie 2014 la 19:54
  Permalink

  Bai nicoara,tu esti zevzec rau!

 • 30 octombrie 2014 la 21:35
  Permalink

  Ha ha ha. Nykora Bacsy so speriat. Ha ha ha.
  Ti-e frica ai. Caracterele mari nu au frica, da’ dupa cum am banuit nu sunteti decat niste javre.
  Ha ha ha.
  Ba , la Deva nici dreak nu mai vine, minerii au plecat in Spania, ca aici cu politruci ca voi mureau de foame.
  Puteti sa va balacariti linistiti.
  Pe la voi grofii, doar ViVi mai veni azi, ca furand conducerea “Complexului” a considerat ca noi suntem prea mici si murdari.
  Asa o fi, sa va dea Dumnezeu dupa cum meritati . Ciocoilor.
  Se pare ca matale te cam oftici pentru nea Lepadatu. Dai un ceai bade , ca de asta boa cand il serveam eu la masa, si platea Mircia Muntean la fosta cafenea de langa Pizzeria Venetia.
  Alte vremuri, alti liberali, alte limbi in kur.
  Da’ a ta-i noua. Spor la-nvatat.
  (Vezi ca da dependenta si te lasi greu)

 • 31 octombrie 2014 la 9:31
  Permalink

  Maricel, invectivele fara argumente nu au valoare.

 • 31 octombrie 2014 la 11:13
  Permalink

  Mefisto, fiind chelner am incheiat orice discutie cu tine. Ma coplesesc studiile tale si ma fac sa ma simt mic in fata lor.

 • 31 octombrie 2014 la 15:13
  Permalink

  Tovarase Moise
  1. nu e o rusine sa muncesti indiferent de studii
  2. studiile facute inainte de 1989, din pacate pentru noi doi, acum se pare ca nu mai au valoare
  3. e a multa oara cand iti spun, incearca sa vezi mai departe de ochelari, ca aparentele inseala, si apropos, poti ajunge si tu chelner (desi servitu’ la masa nu te face obligatoriu chelner)
  4. ironia unui om mandru si orgolios, pute a ura fata de semeni si dispret fata de cel mai prejos, insa nu-l innobileaza pe cel dintai – adicatelea pe tine
  5. success in al porcai pe Molot, dar sa nu-l uiti pe Mircia

 • 1 noiembrie 2014 la 10:14
  Permalink

  Am spus ca inchei dialogul cu tine. Raspund pentru ca ai pus problema muncii si a studiilor. In principiu nu conteaza studiile daca respectivul sau respectiva are caracter. Ele au o conotatie profesionala. Asa e cum spui, nu e o rusine sa muncesti. E chiar o onoare. Insa chelnerii sunt peste onoarea muncii. Stii ce vreau sa spun, nu ? Cu asta chiar am sistat discutiile.

 • 7 noiembrie 2014 la 10:15
  Permalink

  Ce rost are sa va balacariti intre voi, oameni buni?
  Nu vedeti ca politica si politicul nu aduce niumic bun, decat dihonie.
  Ce vina aveti voi care ati sperat si in unii si in altii si ia-ti mai si sprijinit cu voturi.
  Nu vedeti ca, de regula au fost doua tabere opuse. Ca apoi sa se uneasca in gandire si faradelegi.
  Ce vina aveti voi? Ce vina avem noi care am sperat in ei, indiferent in care si in ambii impreuna. In ei care nu au facut decat sa ne dezbine. Chiar credeti ca va aduce ceva bun tot acest sprijin pentru o formatiune politica sau alta?
  Toti, dar absolut toti nu fac decat sa-si bata joc de un electorat naiv si mult prea increzator in binele natiunii (pardon, in binele lor).

  In rest tin sa va salut pentru ca totusi aveti curajul si luati atitudine…

 • 13 noiembrie 2014 la 11:11
  Permalink

  Mircea, in mare parte ai dreptate. Gresesti atunci cand afirmi ca Mircia i-a facut pe astia politicieni, chipurile, dezinteresat si acum au facut gestul lui Brutus fata de Cezar. Nu, si Molot si tanarul asta, a carui mama este o doamna de toata stima, au facut pe dracu-n patru sa parvina, l-au pupat pe Mircia si-n fund, iar el, bietul de el, nu a avut niciun castig.In politica locala lucarurile stau altfel, o stie cel mai insifigniant jurnalist. Presa, o parte a ei, ca sa fim corecti pana la capat, l-a facut politician pe Mircia si pe cei doi. Adu-ti aminte ca Mircia traversa Cincisul, ca se deghiza in casier, maturator de strada etc. si presa il adula. Oamenii au priceput, e de-al nost! Asa ca, ar fi bine ca fiecare jurnalist sa estimeze ce foloase a primit de la Mircia, de la cei doi, de la alti politruci locali. E cert, unii o tuica si doi biscuiti, altii o angajare pentru o amanta, fiica, nora, nu a lui IBSEN sau niste marafeti. Astept sa dispara coruptia si nesimtirea la politicieni. E cert, peste 400 de ani!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare