ActualitateFlashPolitica si administratie

Ce i-a reproșat o fetiță de 10 ani primarului Dan Bobouțanu

Edilul șef din Hunedoara a avut o sur­priză extrem de plăcută, când a primit o scrisoare de la Lorna, o fetiță de 10 ani din municipiul de pe Cerna. Micuța a avut doar cuvinte de laudă pentru primar. Și, un mic reproș.
„Gesturi mici, care te motivează şi îţi luminează ziua: mesajul unei fetiţe de 10 ani, din Hunedoara, care a avut ca temă, la „scriere funcţională”, întocmirea unui e-mail. Pentru cei care au dificultăţi în a citi scrisoarea – transcrierea textului”, arată primarul Dan Bobouțanu (foto):

„Bună ziua, Domnule Primar,
Aş vrea să vă felicit pentru pro­iectele rea­lizate. Pietonala Sanitas este ex­cepţională, scările de la Liceul 2 sunt superbe!
Am un mic reproş: ledurile de pe Pietonala Sanitas sunt rupte de copii.
Ne bucurăm că avem un oraş frumos.
Cu respect,
Lorna”.

Sunt dator cu un răspuns, nu?
„Dragă Lorna,
Nici nu ştii cât de mult mă bucură me­sajul tău. Pentru voi, cei mici, dar şi pentru cei mari, eu şi colegii mei din Primărie lucrăm zi de zi.
Ştim că sunt şi copii mai neastâmpăraţi care mai strică una-alta, dar sperăm ca pă­rinţii sau bunicii lor să îi mai tempereze.
Îţi mulţumesc pentru scrisoare şi îţi doresc să fii sănătoasă şi să înveţi bine. Eu şi colegii mei vom încerca să îţi oferim multe mo­tive ca Hunedoara să îţi placă şi mai mult, în anii următori.
Cu mult drag,
Dan Bobouţanu
Primarul municipiului Hunedoara”.

(A. Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura