Ce fac fermierii cu fânul dacă nu au animale?

04 fanOana Mihnea

În ultima perioadă, regulile privind acordarea sprijinului financiar de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru fermierii care deţin fâneţe, s-au modificat de mai multe ori.
În prezent, fermierii care cer subvenţie pentru fâneţe nu mai sunt obligaţi să deţină animale. În judeţul nostru, se încadrează la această categorie aproximativ 3.000 de fermieri din totalul celor 18.800. Totuşi, chiar dacă au scăpat de această condiţie, trebuie să îndeplinească alte proceduri. Potrivit directorului executiv al APIA Hunedoara, Marcel Socol, până în data de 15 octombrie, fermierii hunedoreni care au solicitat sprijin financiar pentru fâneţe şi nu au animale în fermă, trebuie să vină la sediul APIA Hunedoara, unde vor depune o declaraţie prin care demonstrează că fânul obţinut este depozitat. Dacă valorifică fânul prin vânzare, trebuie să facă dovada obţinerii carnetului de producător de la primăria de care aparţin şi să prezinte un document justificativ pentru vânzare.

One thought on “Ce fac fermierii cu fânul dacă nu au animale?

  • 7 octombrie 2015 la 8:53
    Permalink

    De-aia nu are ursul coada si boul macane.
    Mereti cretanilor in Austria si vedeti o tara curata de vegetatie, pentru ca autoritatile nu-s cretine si nu au facut limba engleza la gaste si management la scoli de partid.
    Porci ordinari

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.