Ce declară Laurenţiu Nistor, după câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean: Voi fi preşedintele tuturor hunedorenilor

Sorina Popa

Preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a câştigat ale­gerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, cu un scor de 43,19 la sută, potrivit rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorală Permanentă după introducerea datelor din cele 524 de secţii de votare.

Pe locul întâi pe judeţ
Laurenţiu Nistor a obţinut 71.056 voturi valabil exprimate, el fiind urmat de candidatul PNL Adrian David, care a obţinut 38.495 voturi, adică 23,34 la sută din numărul voturilor valabil exprimate, şi de candidatul Pro România, Dacian Ciodaru, care a fost votat de 14.859 de alegători, reuşind să adune 9 la sută din sufragii.
În vârstă de 69 de ani, Laurenţiu Nistor a fost primar al comunei Şoimuş în perioada 1990 – 2008, după care a activat ca deputat din 2008 până în iunie 2016, când a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. El a deţinut această funcţie până în decembrie 2016, când a revenit ca deputat în Parlamentul României.
„Le mulţumesc tuturor cetăţenilor din judeţ care s-au prezentat la vot, indiferent dacă m-au votat sau nu. Am câştigat 25 de primării de comune, patru municipii şi cinci oraşe. Un scor extraordinar, care ne clasează pe locul întâi în judeţ. Aşa cum m-am angajat în campania electorală, voi fi aliatul dumneavoastră şi vă voi pune la dispoziţie în­trea­ga experienţă şi seriozitate. Pentru următorii patru ani, singura mea prioritate veţi fi dum­nea­voastră, locuitorii judeţului Hunedoara. Voi fi preşedintele tu­turor hunedorenilor, indiferent de culoarea po­li­tică a primarilor, cu garanţia fermă că HUNEDOARA PUTERNICĂ merge mai departe! Ne aşteaptă patru ani frumoşi, patru ani în care judeţul Hunedoara va continua să se dezvolte aşa cum trebuie. Tot ce am promis în campanie vom face. Uşa mea va fi deschisă pentru oricare dintre hunedoreni. Ştiu ce am de făcut, ne apucăm de treabă! Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”, a declarat Laurenţiu Nistor, noul preşedinte al CJ Hunedoara.

Nici o campanie electorală pierdută
„Am demonstrat că pot face treabă pentru cetăţeni. Am crezut că voi câştiga. Nu a fost uşor. Am obţinut la aceste alegeri un rezultat mai bun ca în urmă cu patru ani”, a adăugat Nistor.
Laurenţiu Nistor a spus că primul lucru care-l va face ca şef al Consiliului Judeţean este să vadă organigrama instituţiei. De subliniat că Laurenţiu Nistor nu a pierdut nici o campanie electorală din 1992 încoace.
Fabius Kiszely, directorul campaniei PSD, a spus că “aşa cum am demonistrat în campnaia electorală, cred că putem reuşi, împreună să dăm hunedorenilor încrederea pe care ei ne-au dat-o votându-ne”.
În CJ Hunedoara, PSD va avea 18 consilieri jude­ţeni. De asemenea, mai intră în componenţa Con­siliului Judeţean PNL cu 8 consilieri, Pro România, cu 3 consilieri, USR şi PMP, cu câte 2 con­silieri fiecare.
Numărul voturilor valabil exprimate în judeţul Hunedoara a fost de 164.491, iar prezenţa la vot a fost de 45,8 la sută.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare