Actualitate

Ce bonusuri oferă cazinourile online

Cazinourile online sunt foarte atractive pentru iubitorii jocurilor de noroc, acestea oferind mai mult confort, intimitate și adesea câștiguri foarte bune. Implică desigur și câteva riscuri pe care trebuie să le ai în vedere ori de câte ori alegi să accesezi un cazino online. Nu uita că este important să fii responsabil și să păstrezi controlul asupra mizelor jucate.

Pentru a reduce la minim riscurile pe care jocurile de noroc din cazinourile online le implică poți profita de bonusurile pe care acestea le oferă. În acest fel, nu vei risca bani ci vei juca doar folosindu-te de bonusul primit.

Cazinourile obișnuiesc să ofere utilizatorilor diferite bonusuri, iar despre aceste bonusuri ne propunem să vorbim și noi în rândurile următoare. Dacă te întrebi ce bonusuri oferă cazinourile online, ai putea intra și pe site-ul bonusuricazino.com, deoarece aici vei găsi o mulțime de informații utile despre bonusurile oferite de către cazinouri.

Rotiri gratuite

De departe cel mai comun bonus oferit de către cazinourile online este reprezentat de rotirile gratuite.

Cum funcționează acest bonus? Primești un anumit număr de rotiri gratuite pe care le poți folosi doar la anumite jocuri din cazino. Practic, vei avea mai multe mâini pe care le vei putea juca fără o miză depusă de tine, ci aceasta va fi din partea casei.

Pentru a putea primi rotiri gratuite la un cazino online, trebuie să respecți anumite cerințe. De obicei cazinourile oferă rotiri gratuite în următoarele situații:

  • La deschiderea contului;
  • La efectuarea unei depuneri;
  • Cu ocazia unor evenimente speciale.

Câștigurile obținute pot necesita un anumit rulaj sau pot fi retrase direct. Condițiile diferă de la un cazino la altul, așa că trebuie să analizezi toate aceste detalii.

Bonus cash

Cazinourile mai oferă și bonusuri tip cash. Indiferent că este necesară o depunere sau nu, poți beneficia de o anumită sumă de bani cu care cazinoul face cinste. Vei putea folosi acei bani pentru a juca la sloturile tale preferate, iar câștigurile pot necesita un oarecare rulaj.

Sunt și bonusuri care pot fi retrase direct, așa că rămâne la atitudinea ta cum alegi să folosești bonusul de care ai beneficiat.

Depunere dublată

Pentru a te încuraja să faci o depunere, cazinourile online îți pot oferi un anumit procent din suma pe care ai ales să o depui. Cel mai adesea, bonusul este de 100% iar pe lângă acesta mai primești și un număr de rotiri gratuite.

Asta înseamnă că dacă vei alege să depui 100 de lei, în cont te vei alege cu 200 de lei. Totuși, cel mai adesea, bonusul va trebui rulat la jocurile din cazino.

Atenție însă! În general există un prag maxim pentru care se oferă acest maxim. Cel mai adesea, acesta este de până la 2000-3000 de lei, cele mai multe cazinouri alegând să impună un prag de 1000-1500 lei. Prin urmare, dacă vei alege să depui în cont 1000 lei, vei primi un bonus de încă 1000 de lei, bani suficienți pentru a juca la sloturi online o bună perioadă de timp.

De asemenea, nu toate cazinourile online oferă procent de 100% ci sunt și cazinouri care oferă un procent mai mic. Indiferent care este procentul de care beneficiezi, orice bonus este bine-venit și merită să profiți de fiecare promoție care îți apare în cale. Iar asta deoarece nu ai nimic de pierdut ci dimpotrivă, ai doar de câștigat. Iar dacă vei alege să pariezi responsabil, atunci cu siguranță vei reuși să fii mereu pe plus.

Bonus de bun venit

Sunt multe cazinouri care aleg să își întâmpine clienții noi cu brațele deschise, oferindu-le deci și un bonus ca recompensă pentru faptul că au ales să se înregistreze la cazinoul lor. Ar trebui să te documentezi constant pentru a fi la curent cu noutățile din lumea cazinourilor online.

Pentru a nu rata nici un bonus oferit de cazinourile online, îți recomandăm să intri frecvent pe site-ul bonusuricazino.com, acolo unde găsești ofertele celor mai importante cazinouri din România. Astfel, vei fi primul care află atunci când un cazino oferă bonusuri și sigur nu vei rata nici un bonus important.

În acest fel nu numai că vei juca gratuit la cazino ci totodată reduci riscurile la minim deoarece vei juca cu banii și rotirile primite bonus din partea cazinourile, deci nu îți vei risca fondurile proprii. Sună bine? Ai deci o mulțime de motive pentru a pune în practică recomandarea noastră.

Acesta a fost articolul nostru despre bonusurile pe care cazinourile online le oferă. Trebuie să ai în vedere faptul că fiecare cazino în parte are propria politică de bonusuri, ceea ce înseamnă că poți întâlni bonusuri noi sau chiar condiții diferite de utilizare a lor.

De aceea ar trebui să consulți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a bonusurilor primite, întocmai pentru a nu te trezi cu surprize nedorite. Sperăm că articolul nostru ți-a fost de ajutor măcar câtuși de puțin.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura