Căutat de poliţiştii hunedoreni, prins la frontieră

Un bărbat de 37 de ani, din judeţul Bihor, a încercat să treacă graniţa sperând că va înşela atenţia poliţiştilor de frontieră de la Petea. Individul a fost condamnat de judecătorii hunedoreni pentru înşelăciune, iar pe numele lui autorităţile judiciare hunedorene au emis ordinul de urmărire naţională şi internaţională.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat şi predat reprezentanţilor IPJ Satu Mare un cetăţean român căutat de autorităţile din Hunedoara pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, a informat ITPF Sighetu Marmaţiei.
Individul a încercat să treacă graniţa în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. ”La verificări, colegii noştri au constatat că bărbatul este căutat de autorităţile din Hunedoara, pe numele lui fiind emis, în 28 noiembrie 2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Bihoreanul are de executat o pedeapsă de doi ani şi şase luni închisoare”, a mai spus sursa citată. Individul a fost predat unui echipaj de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale. Mai exact, escrocul va ajunge într-un penitenciar, unde îşi va executa pedepasa. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.