Căutat de poliţiştii hunedoreni, prins la frontieră

18 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 37 de ani, din judeţul Bihor, a încercat să treacă graniţa sperând că va înşela atenţia poliţiştilor de frontieră de la Petea. Individul a fost condamnat de judecătorii hunedoreni pentru înşelăciune, iar pe numele lui autorităţile judiciare hunedorene au emis ordinul de urmărire naţională şi internaţională.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat şi predat reprezentanţilor IPJ Satu Mare un cetăţean român căutat de autorităţile din Hunedoara pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, a informat ITPF Sighetu Marmaţiei.
Individul a încercat să treacă graniţa în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. ”La verificări, colegii noştri au constatat că bărbatul este căutat de autorităţile din Hunedoara, pe numele lui fiind emis, în 28 noiembrie 2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Bihoreanul are de executat o pedeapsă de doi ani şi şase luni închisoare”, a mai spus sursa citată. Individul a fost predat unui echipaj de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale. Mai exact, escrocul va ajunge într-un penitenciar, unde îşi va executa pedepasa. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferi băuţi cercetaţi penal

Doi şoferi au fost prinşi că au ieşit la plimbare cu maşinile după ce băuseră.

Arestat preventiv, după ce a atacat cu toporul un vecin

Întreg scandalul a pornit de la o suprafaţă de teren, iar atacatorul a vrut să-şi impună punctul de vedere cu...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 18 mai 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, luni 18 mai, în judeţul Hunedoara 616 persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Închide