Cătălin Penciuc rămâne în arest

02-Catalin-Penciuc-_nIeri, Tribunalul Hunedoara s-a pronunţat asupra măsurilor preventive luate faţă de inculpaţii din dosarul Simota&Litera.
Astfel, instanţa a dispus menţinerea lui Cătălin Penciuc (foto), prins recent de autorităţile din Marea Britanie, de unde a fost extrădat, în arest preventiv. Totodată, magistraţii au prelungit controlul judiciar pentru Cristian Litera, iar pentru alte şase persoane judecate în dosar a decis revocarea măsurii. Trebuie menţionat că Alin Simota, judecat în această cauză, se află în penitenciar, unde are de executat o condamnare de doi ani de închisoare pentru acuzaţia de conflict de interese. Hotărârea Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, împotriva acesteia putând fi depusă contestaţie. Dosarul Simota&Litera se află în judecata de fond, până acum fiind audiaţi inculpaţii, majoritatea lor mergând pe recunoaşterea faptelor. (N.Bumbac)

One thought on “Cătălin Penciuc rămâne în arest

  • 19 noiembrie 2015 la 9:45
    Permalink

    Sa stai la pirnaie Bivole pina tioi da eu drumul. Tia trebuit sa te combini cu praduitorul ala de Literosu. Acum trage frate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.