Actualitate

Căsătoriţi de probă de Sf. Valentin

Sorina Popa

Respectând tradiţia, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a oficiat ieri, de Valentine’s Day, „căsătoriile de probă” ale cuplurilor de tineri îndrăgostiţi, care s-au prezentat la Complexul Aqualand pentru acest lucru. Însoţit de cei doi viceprimari, Mircia Muntean n-a mai prididit să-i „cunune civil” pe zecile de însurăţei de probă.

Premiu de 1.000 de lei

Peste 50 de perechi de deveni au venit la Complexul Aqualand să se căsătorească de probă, fiecare cuplu primind câte un certificat de căsătorie. Totul a fost aranjat aşa cum se cuvine pentru un asemenea eveniment, iar buchetul miresei, pregătit de organizatori, a fost dat din mână în mână, fiind folosit de toate reprezentantele sexului frumos, care au venit însoţite de jumătatea lor la evenimentul respectiv.

„Acest act este întocmit şi semnat în faţa primarului municipiului Deva, azi, reprezentantul Sfântului Valentin, şi va dura cât va ţine”, scria pe certificatele de căsătorie de probă. De asemenea, pe documentul cu pricina, mai era scris că se uneşte „cel mai îndrăgostit băiat de pe pământ” cu „cea mai îndrăgostită fată de pe planetă”.

„Am ţinut să nu renunţăm la obiceiul de a oficia căsătoriile de probă de Sfântul Valentin. De asemenea, precizez că, acele cupluri care astăzi s-au căsătorit de probă şi se vor căsători de-adevăratelea în timp de un an de la această sărbătoare, vor beneficia de un premiu de 1.000 de lei, impozabil, oferit de municipalitate“, a declarat Mircia Muntean, primarul Devei.

One thought on “Căsătoriţi de probă de Sf. Valentin

  • Chair daca este o sarbatoare importata si cu iz comercial (eu prefer Dragobetele)… nu pot spune decat: frumos.
    Dragostea tine totul legat si functional.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura