Căsătorii programate on-line, la Deva

19 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Cuplurile care doresc să-şi oficializeze relaţia vor putea să se programeze pentru căsătorie pe site-ul Stării Civile Deva. Viitorii miri îşi pot programa deja ziua, ora şi locaţia oficierii căsătoriei civile direct pe site-ul instituţiei din subordinea muni­ci­palităţii Deva.
Serviciul online de programare a căsătoriei nu elimină obligaţia soţilor de a se prezenta la ghi­şeele D.P.L.E.P.S.C. Deva, pentru completarea decla­raţiei de căsătorie şi depunerea actelor necesare încheierii căsătoriei programate online, cu 10 zile calendaristice înainte de data căsătoriei (termenul include atât ziua efectuării declaraţiei de căsătoriei, cât şi ziua oficierii căsătoriei).
„Programarea online a cununiei civile poate fi utilizată doar în cazul căsătoriei încheiate între cetăţeni români. În cazul căsătoriei cu un cetăţean străin, care implică o procedură complexă, pro­gramarea se efectuează exclusiv la sediul Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva, se precizează într-un comunicat al Primăriei Deva. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Iosif Alin Sălcudean, tânăr din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare, cu...

Bulina albă

Daniel Gîrleanu, pugilist la CSS Hunedoara Pentru că la Campionatul Naţional de Box pentru Juniori, desfăşurat la Tg. Jiu, a...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Şuşotesc zvonerii pe la colţuri că este o idila mare într-o instituţie din zonă. Oamenii au lăsat la o parte...

Închide