Căsătorii programate on-line, la Deva

Cuplurile care doresc să-şi oficializeze relaţia vor putea să se programeze pentru căsătorie pe site-ul Stării Civile Deva. Viitorii miri îşi pot programa deja ziua, ora şi locaţia oficierii căsătoriei civile direct pe site-ul instituţiei din subordinea muni­ci­palităţii Deva.
Serviciul online de programare a căsătoriei nu elimină obligaţia soţilor de a se prezenta la ghi­şeele D.P.L.E.P.S.C. Deva, pentru completarea decla­raţiei de căsătorie şi depunerea actelor necesare încheierii căsătoriei programate online, cu 10 zile calendaristice înainte de data căsătoriei (termenul include atât ziua efectuării declaraţiei de căsătoriei, cât şi ziua oficierii căsătoriei).
„Programarea online a cununiei civile poate fi utilizată doar în cazul căsătoriei încheiate între cetăţeni români. În cazul căsătoriei cu un cetăţean străin, care implică o procedură complexă, pro­gramarea se efectuează exclusiv la sediul Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva, se precizează într-un comunicat al Primăriei Deva. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.