Politica si administratie

Casa de Cultură din Hunedoara, cu lacătul pe uşă de ani de zile

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a declarat că mâine, în şedinţa de Consiliu Local, le va cere aleşilor să voteze o hotărâre prin care Casa de Cultură va fi predată din nou Consiliului Judeţean.
„De ce facem asta? Pentru că am discutat problema Casei de Cultură a municipiului cu vicepreşedintele Daniel Andronache şi am ajuns la concluzia că obiectivul trebuie trecut la CJ pentru finalizarea reabilitării. Clădirea stă nefolosită de mai mulţi ani”, a declarat Dan Bobouţanu.
Situaţia Casei de Cultură din municipiul de pe Cerna este una nefericită. Reabilitarea ei a început în anul 2006, dar nu s-a finalizat nici astăzi. Din 2011, a ajuns la CJ Hunedoara, instituţie condusă pe atunci de Mircea Moloţ. Ce s-a constatat după ce constructorul a spus că e gata cu lucrarea? Recepţia nu a fost făcută, iar specialiştii susţin că acolo s-a făcut totul de mântuială, ba mai mult, nu s-a montat un rezervor de apă, motiv pentru care pompierii nu au putut aviza imobilul să funcţioneze. În aceste condiţii, clădirea nu se poate folosi. Şi, se degradează pe zi ce trece, astfel încât riscăm să o luăm de la capăt cu investiţia. Pe banii noştri, evident. Primarul Hunedoarei a spus că reprezentanţii Consiliului Judeţean o vor lua în administrare din nou şi vor termina lucrarea. (A.Năstase)

One thought on “Casa de Cultură din Hunedoara, cu lacătul pe uşă de ani de zile

  • Ni se rupe de cultura ! 🙁 Un om educat e mai greu de manipulat ! 🙁

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura