Politica si administratie

Casa de Culturã din Haţeg are o nouã instalaţie de încãlzire

Carmen Cosman

Noua instalaţie de încălzire de la Casa de Cultură din Haţeg este, de ieri, în probe, iar reprezentanţii administraţiei publice spun că funcţionează foarte bine. Întreaga lucrare de execuţie a instalaţiei de încălzire a costat aproape 80.000 de lei, iar suma a fost asigurată în totalitate de la bugetul local.

Nicolae Timiş (foto), primarul oraşului Haţeg, a declarat că „rezultatele sunt foarte bune. Astăzi i-au dat drumul în probe, iar instalaţia se descurcă foarte bine”. Lucrarea a fost executată de o firmă din Deva, care a prezentat cea mai bună ofertă la licitaţia organizată de Primăria Haţeg, ca autoritate contractantă. Casa de Cultură din Haţeg funcţionează în vechea clădire a cinematografului, care a fost igienizată şi modernizată.

„Imobilul l-am preluat de la Romfilm, după ce aproximativ 18 ani, a fost lăsat fără stăpân. Am găsit acolo pisici moarte, seringi şi haine”, a declarat Nicolae Timiş. Pentru că aşa a fost înţelegerea, edilii din Haţeg folosesc sala de spectacole ca şi cinematograf, unde se proiectează mai ales filme educative, pentru copii.

2 comentarii la „Casa de Culturã din Haţeg are o nouã instalaţie de încãlzire

  • Aha.bine totusi ca nu ai gasit si urme de ketamina,in afara de pisici,seringi si haine

  • Spune oamenilor ca datorita carui merit sa facut ce sa facut in Hateg.Vorbesti in continuu numai minciuni si tot felul de aberatii.Macani cu gura mult si prost,numai sa pacalesti oamenii

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura