Casa de amanet a soţiei viceprimarului din Orăştie, jefuită în stil profesionist

5 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 jaf1Oana Mihnea

În ultima zi a anului trecut, o casă de amanet din Orăştie a fost prădată de hoţi. Prejudiciul depăşeşte 200.000 lei, dar făptaşii nu au fost încă identificaţi.
Casa de amanet este situată la parterul unui bloc din municipiu. Hoţii au distrus sistemul de supraveghere, au spart uşa şi au luat din interior un seif în care se aflau bani şi bijuterii. Prin urmare, nu există nici un fel de înregistrare care să ofere indicii despre jefuitori. Unul dintre asociaţii societăţii respective este soţia viceprimarului municipiului Orăştie, Dorin Ioan Popa. Acesta a afirmat că infractorii care au acţionat în acea noapte au ştiut foarte bine cum să procedeze, astfel încât să nu lase urme. De aceea, tinde să creadă că este vorba despre un grup organizat.
„Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea vinovaţilor şi pentru recuperarea prejudiciului. De la faţa locului s-au preluat mai multe probe şi urmează să fie analizate în vederea găsirii autorilor, urmând să fie luate măsurile care se impun în astfel de cazuri“, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simota a debutat în 2015 cu dosarul de evaziune fiscală

Unul dintre dosarele afaceristului Alin Simota (foto), în care este judecat pentru evaziune fiscală, a avut termen ieri la Judecătoria...

Spărgători de maşini, prinşi în miez de noapte

Duminică noaptea, în jurul orei 3.00, doi hoţi din Petroşani au dat nas în nas cu poliţiştii. În urma controlului,...

Bulina neagră, 6.01.2015

 Alin Simota, afacerist din Petroşani Pentru că a intrat în noul an cu un nou proces, început ieri la Judecătoria...

Închide