Politica si administratie

Carmen Hărău candidează oficial la preşedinţia OFL din judeţ

05 Carmen Harau 1Volodia Macovei

Conform declaraţiilor făcute vineri, la Deva, de preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, deputatul hunedorean Carmen Hărău (foto) este candidat unic, deocamdată, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei femeilor liberale din judeţ.
Alegerile la organizaţia judeţeană Hunedoara a femeilor din PNL vor avea loc în data de 9 februarie. Singurul candidat ce s-a anunţat este deputatul Carmen Hărău, cea care este, acum, preşedinte interimar al organizaţiei de femei PNL Hunedoara.
Deputatul Carmen Hărău consideră că are şi motivaţia şi resursele necesare pentru a prelua, „cu acte în regulă”, şefia organizaţiei liberale de femei din judeţul Hunedoara. „Sunt implicată, ca preşedinte interimar, în alegerile organizaţiei femeilor liberale din judeţ. După cum ştiţi, am avut un interimat ceva mai lung, decât menţionează statutul, perioadă în care mi-a fost foarte uşor să lucrez cu doamnele liberale. Am structură de acest tip, activitatea mea de om de afaceri mă recomandă în acest sens. Mai mult decât atât, am preluat organizaţia femeilor liberale de la colega mea, doamna Roxana Chişotă, care a făcut treabă foarte bună în această perioadă. Dealtminteri, nu doar domnia sa, ci şi colegele cu care am început să lucrez. Aş aminti doar că, în această perioadă, am derulat două campanii mari, «Dăruind o carte, dăruieşti o speranţă» şi «Să trimitem copiii la şcoală», campanii derulate în tot judeţul şi cu rezultate foarte bune”, a declarat deputatul liberal. „Scopul meu esenţial este acela de a sprijini problematica feminină în judeţ şi pe colegele liberale, astfel încât să devină vizibile, să-şi facă foarte bine cunoscută valoarea şi să ocupe posturi şi în scenă, nu doar în culise, în campaniile electorale”, a mai spus deputatul hunedorean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura