Carmen Hărău, aleasă lider al femeilor liberale hunedorene

 05 Alegeri OFL (11) Volodia Macovei

Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Femeilor Liberale Hunedoara a reunit, ieri, la Deva, 500 de delegate ale formaţiunii, adică un sfert din numărul total de membri. Scrutinul a decis ca deputatul Carmen Hărău  să rămână la cârma organizaţiei pe care a condus-o interimar în ultimele 10 luni.

Vor procente mari la europarlamentare
Alături de delegatele prezente la conferinţă, au mai fost prezente preşedinta Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale (ONFL), Lucia Varga, ministru la Ape, Păduri şi Piscicultură, şi Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, vicepreşedinte ONFL. Alături de ele a venit şi preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, Mircea Moloţ. Din partea organizaţiilor de femei de la alte partide, au venit social-democratele Natalia Intotero şi Lucia Moldovan, conservatoarea Laura Chinci şi, de la PP-DD, Dorina Pleşcan. Despre organizaţia femeilor liberale din judeţul Hunedoara, cu mesaje de îmbărbătare, au vorbit deputatul Bogdan Ţîmpău, liderul PNL Petrila, Costel Avram, liderul PNL Deva, Tiberiu Balint, miniştrii Mariana Câmpeanu şi Lucia Varga, dar şi liderul liberalilor hunedoreni Mircea Moloţ.
Mesajul general din discursuri a fost acela că liberalii hunedoreni se bazează pe efortul femeilor liberale pentru a obţine rezultate puternice la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, respectiv 30 la sută la europarlamentare în judeţ şi 25 la sută pe ţară, dar şi primul preşedinte al României care să fie liberal.

Aleasă în unanimitate
Votul femeilor liberale a fost fără emoţii, unanim, singura candidată la şefia organizaţiei fiind deputatul Carmen Hărău, cea care a condus-o, interimar, din aprilie 2013, până acum. Pentru exactitate, din 500 de voturi, 498 au fost pentru deputatul hunedorean.
Aşadar, începând de ieri, Carmen Hărău conduce cu titlu deplin Organizaţia Femeilor Liberale din judeţul Hunedoara – care, conform spuselor sale, numără 2.000 de doamne şi domnişoare liberale -, alături de un birou permanent pentru care au candidat 24 de persoane. Ultimul eveniment din seria alegerilor liberale în Hunedoara va avea loc în 23 februarie, când PNL va alege noua conducere judeţeană.

One thought on “Carmen Hărău, aleasă lider al femeilor liberale hunedorene

  • 10 februarie 2014 la 19:59
    Permalink

    Puteti sa va tot votati ! Ce a facut Carmen Harau pentru Hunedoara ! Nu vedeti ca Hunedoara moare in fiecare zi ! Hunedoara traieste de pe urma pensionarilor de la combinat , mina , ICSH. Daca se duc pensionarii , se duce naibi si Hunedoara ! Ba mai mult, v-ati aliat cu hotii in USL , si duceti Romania la dezastru ! Rusine voua !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare