Carmen Hărău a câştigat primul loc pentru Senat

Sorina Popa02-carmen-harau_1-4

Carmen Hărău (foto) a câştigat bătălia cu Dorin Gligor pentru locul întâi pe lista pentru Senat din partea PNL Hunedoara. Aseară, liberalii hunedoreni au decis că deputata Carmen Hărău deschide lista candidaţilor pentru Senat. Dorin Gligor va candida de pe poziţia a doua, însă pentru Camera Deputaţilor.
Ieri, Comisia de validare a candidaturilor pentru Parlament a PNL Hunedoara a decis ordinea candidaturilor. Astfel, lista liberalilor pentru Camera Deputaţilor este următoarea: Lucian Heiuş, Dorin Gligor, Marcel Goia, Oana Frânc, Valeriu Butulescu, Lucian Gherman, Ovidiu Furdui, Mihai Irimie. La Senat, ordinea este următoarea: Carmen Hărău, Adrian David, Ioan Petrui, Vetuţa Stănescu.
Deputatul Bogdan Ţîmpău a anunţat cu o zi înainte de votarea listelor că se retrage din cursă, iar, ieri, senatorul Dorin
Păran a anunţat printr-un mail în care preciza că şi el se retrage de pe listă şi le mulţumeşte colegilor. Florin Roman, liderul interimar al PNL Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „este cea mai bună listă care se putea face în PNL Hunedoara. Este o listă echilibrată. Comisia de validare a candidaturilor a propus ca pe locul întâi la Senat să fie Carmen Hărău, iar apoi Comitetul Executiv Judeţean a votat. Carmen Hărău a câştigat, iar în aceste condiţii Dorin Gligor candidează pentru un post de deputat”.
Ca atare, suspansul s-a terminat în tabăra liberalilor din judeţ, urmează ca ei să se mobilizeze şi să scoată doi deputaţi şi un senator, aşa cum şi-a propus conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

3 comentarii la „Carmen Hărău a câştigat primul loc pentru Senat

 • 21 septembrie 2016 la 8:14
  Legătură permanentă

  penelistilor, mare greseala ati facut! va va spulbera asta pe toti la cat de rea si hapsana e. vai s-amar leonoro, targsorul te asteapta!

 • 21 septembrie 2016 la 9:33
  Legătură permanentă

  Fratilor, iar ati gresit titlul.

  Ce ziceti de asta :
  Carmen Harau a cumparat primul loc la Senat !

  ???!!!!
  Vom afla peste vreo 10 – 15 ani
  (cam asta e ritmul anchetelor privind „nominalizarile”)

 • 21 septembrie 2016 la 9:59
  Legătură permanentă

  Pariem ca :
  1. Nici unul nu stie Statutul PNL ?
  2. Nici unul nu stiu personal nici macar liderii organizatiilor locale ?
  (ma refer la faptul ca nu-i CUNOSC, iar aia negociaza pe rupte).
  3. Nici unul nu stie ce vrea electoratul de la ei ?
  (ci doar au impresia ca stiind ce vor primarii, cam asta vrea si „tara”).

  Neste cersetori de voturi, in haina galbuie cu puternica tenta portocalie.
  Hai’, cantati.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.