Carantină cu… pizza la spitalul din Deva

10 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat pe contul său de Facebook o fotografie care a fost făcută luni, 9 martie 2020, în curtea Spitalului de Urgenţă din Deva, cu următorul text:

„INCREDIBIL! La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a fost declarată CARANTINĂ. Nici un aparţinător nu are voie să intre la rudele lor bolnave. Corect. Ce ne facem însă cu personalul care circulă în echipamentul de clinică prin curte şi transportă cu un cărucior rulant pizza pentru o petrecere dedicată unui medic în INTERIORUL Spitalului? Câte reguli de igienă şi bun simţ se încalcă în această imagine fotografiată ieri? Vă întrebaţi poate pe unde a intrat desertul în spital pentru petrecere? Cum pe unde? Pe la Unitatea de Primiri Urgenţe… Avem epidemie, ne organizăm puţin?
Ne schimbăm obiceiurile care ne pot face viaţa grea? Ce face DSP Hunedoara?”. Contactat, Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că a fost vorba de o petrecere la o secţie din spital. ”Infirmierele care apar în fotografia respectivă au adus pizza, aşa, de Ziua femeilor. Ele au fost amendate de către cei de la DSP cu câte 1.000 de lei, şi vor fi analizate în comisia de disciplină, după ce managerul spitalului s-a autosesizat”, a afirmat Bobora.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion Poveste spune:

    Sunteți penibili. Angajații spitalului mănâncă pizza din afara spitalului. E grav că manancă? Credeți că pacienții mănâncă ceva mâncare fabricată în spital sau tot de afară vine mâncarea?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 11.03.2020

Aurel Stănescu, zis Diamant, condamnat pentru furt Pentru că magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au dat o nouă...

Bulina albă, 11.03.2020

Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene Pentru că se ”încăpăţânează” să organizeze tot mai multe evenimente culturale, într-o societate care are...

Gura lumii, 11.03.2020

Susţin gurile rele că un director care a fost pus pe post datorită unui prieten de-al său de-o viaţă a...

Închide