Bazinul de înot din Hunedoara s-a închis!

Adriana Năstase

Ieri, la Primăria municipiului Hunedoara a avut loc o nouă întâlnire a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU), care a dispus luarea unor măsuri pentru a preveni infectarea cu virusul COVID-19.

Dotaţi cu măşti şi mănuşi
Astfel, s-a dispus suspendarea activităţii creşei Căsuţa cu Pitici, a Centrului de zi „Lumină şi speranţă”, a Centrului Interactiv pentru Educaţie Nonformală şi Voluntariat, a Centrului de Recreere pentru Pensionari, a Bibliotecii municipale şi a Bazinului de Înot din municipiul Hunedoara, precum şi antrenamentele sportivilor de la Club Sportiv Hunedoara şi a Ansamblului Folcloric Haţegana, în perioada 11 – 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire. În aceeaşi perioadă, sunt suspendate cursurile de învăţământ din grădiniţe şi şcoli, în toată ţara. De asemenea, accesul publicului este restricţionat în clădirea Primăriei municipiului Hunedoara, excepţie făcând ghişeele Serviciului de Informaţii pentru Cetăţeni şi Relaţii publice şi ghişeele pentru încasarea taxelor şi impozitelor.
Astăzi, Consiliul Local al municipiului Hunedoara va fi convocat în şedinţă de îndată pentru a vota deblocarea unei sume de bani care să fie pusă la dispoziţia Consiliului Local pentru Situaţii de Urgenţă. Prin intermediul cantinei sociale, CLSU va putea astfel să asigure hrana persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu, dacă se găsesc în imposibilitatea de a se susţine.”Vor fi dotate cu soluţii dezinfectante locurile publice: Piaţa Obor, capela cimitirului, iar angajaţii care intră în contact cu populaţia – de la Evidenţa Populaţiei, Starea Civilă, funcţionarii de la ghişeele primăriei – vor fi dotaţi cu măşti şi mănuşi, pentru a minimaliza riscul de contaminare. Operatorul Primtransprest Hunedoara dezinfectează de două ori pe zi interioarele mijloacelor de transport în comun, folosind substanţe speciale. Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice şi Unitatea de Asistenţă Medico-Socială „Părintele Arsenie Boca” rămân în continuare în carantină, accesul aparţinătorilor fiind interzis”, se arată într-un comunicat al celor de la Primăria Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.