Carambol pe şoseaua Haţeg – Petroşani

17 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier care s-a produs ieri în localitatea Pui, pe Drumul Naţional 66. Din datele poliţiştilor, cauza probabilă a evenimentului rutier a fost o depăşire neregulamentară şi nerespectarea distanţei corespunzătoare între autoturisme.

„Un tânăr de 25 de ani, din oraşul Petrila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, în localitatea Pui, din direcţia de mers Haţeg spre Petroşani, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de o femeie de 45 de ani, din comuna Pui, care s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu ce desparte cele două sensuri de mers”, a informat IPJ Hunedoara. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un autoturism staţionat în afara carosabilului. Totodată, şoferiţa şi un bărbat de 63 de ani din Petrila, pasager în autoturismul care a produs evenimentul rutier s-au ales cu răni uşoare.
„În ajutorul victimelor au fost trimise echipaje de descarcerare şi prim ajutor ale Detaşamentului Petroşani şi Gărzii Baru, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara”, a informat Anemonda Doda, purtătorul de cuvânt a ISU Hunedoara. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Simota scapă de cinci luni de închisoare

Afaceristul din Valea Jiului, Alin Simota (foto), a reuşit să-şi reducă pedepsele de închisoare cu executare cu cinci luni. Acesta...

Bulina neagră, 18.01.2018

Marian Muntean, om de afaceri, fost consilier local în Deva Pentru că a fost trimis în judecată sub acuzaţia de...

Împuşcat în cap de agenţii de pază

Ion Crişan (foto), un devean de 46 de ani, a fost împuşcat în cap, cu o armă neletală, în timp...

Închide