Candidează Avram Iancu la preşedinţia României?

5 august 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash


          În aceste zile, au apărut, pe reţelele de socializare informaţii cum că Avram Iancu (foto), bibliotecarul din Petroşani, polisportivul care a stabilit mai multe recorduri la înot, dar şi în unele competiţii extreme, strânge semnături pentrua candida la preşedinţia României.
Jurnalistul Cătălin Docea, din Valea Jiului, a publicat pe pagina sa de Facebook un tabel pentru strângerea de semnături pentru candidatura independentului Avram Marius Iancu la funcţia de preşedinte al României.
MESAGERUL HUNEDOREAN l-a contactat pe bibliotecarul din Petroşani, pentru a vedea dacă e adevărat că va candida pentru funcţia de preşedinte al ţării.
„Nu este nimic oficial. Pot să vă spun că îmi iubesc enorm poporul. Sunt cetăţean român şi am dreptul acesta, de a candida, dar nimic nu e oficial”; a spus Avram Iancu.
Potrivit legii, candidaturile propuse de partidele şi de alianţele politice, precum şi candidaturile independente pot fi depuse numai dacă sunt susţinute de cel puţin 200.000 de alegători. Un alegător poate susţine un singur candidat. Până în prezent, s-au anunţat mai mulţi candidaţi independenţi la preşedinţia României: Florentin Pandele, Bogdan Stanoevici, Miron Cozma, Liviu Pleşoianu.
Aşadar, vom vedea dacă hunedoreanul Avram Iancu chiar va intenţiona să candideze la prima funcţie în stat şi dacă va reuşi să strângă semnăturile necesare pentru a se putea înscrie în cursa electorală. (Sorina Popa )

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Ne-am dat dracu si cu asta presedinte si docea prim-ministru,ca se merge in “tandem”,cica!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 06.08.2019

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un director de pe la noi îşi pune angajaţii să-i facă publicitate afacerii de familie...

Bulină albă, 06.08.2019

Florentina Marincu-Iuşco, atletă la LPS Cetate Deva

Bulină neagră, 06.08.2019

Arpad Kalanyos, cetăţean din municipiul Hunedoara

Închide