FlashPolitica si administratie

Candidaturile lui Popa şi Vochiţoiu, contestate

  Sorina Popa

Două contestaţii au fost depuse, ieri, la Tribunalul Hunedoara, pe numele a doi candidaţi înscrişi pe listele electorale pentru alegerile din 9 decembrie.

Una, depusă de organizaţia judeţeană Hunedoara a PSD, vizavi de candidatura lui Gabriel Popa (foto stânga), care candidează din postura de independent la funcţia de deputat pe Colegiul Orăştie. Candidatura acestuia a fost contestată de organizaţia judeţeană Hunedoara a PSD. Astăzi, la ora 10, se va judeca această contestaţie. „Cred că le e teamă celor de la PSD de candidatura mea, altfel, nu-mi explic contestaţia depusă de reprezentanţii social-democraţi. Ei ştiu că au în mine un adversar politic redutabil, că sunt foarte cunoscut în zona Orăştiei şi de aceea, au intervenit cu contestaţia respectivă. Dar, e normal să ne batem pe scena politică, nu la masa verde”, a declarat Gabriel Popa, candidat independent la Camera Deputaţilor în Colegiul Orăştie.
Celălalt candidat contestat este liderul PP-DD din judeţul Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu (foto dreapta). Acesta a fost contestat de o femeie, Oana Stern. Şi reclamaţia acesteia, legată de candidatura lui Vochiţoiu, care îşi încearcă norocul pe Colegiul Valea Jiului pentru Senat, se va judeca astăzi, la Tribunalul Hunedoara. „Sunt surprins că există o asemenea contestaţie. Am aflat despre ce este vorba. Bănuiesc că femeia care a făcut contestaţia a fost pusă de Cosmin Nicula, deoarece reclamanta este din Gothatea, satul de unde se trage senatorul PSD. În contestaţie, scrie că am avut amenzi de circulaţie, că sunt suspiciuni că aş avea condamnări penale. Îi transmit, însă, senatorului Nicula, că de ce ţi-e frică, nu scapi”, a afirmat Haralambie Vochiţoiu, liderul PP-DD din judeţ.

6 comentarii la „Candidaturile lui Popa şi Vochiţoiu, contestate

  • Astia doi vor sa ajunga in Parlament ca sa aiba imunitate, sigur au facut ei ceva, ca doar nu au fost contestati degeaba.

  • Eu nu stiu frate cum mai poate avea credibilitate un om precum Gabriel Popa care mai alaltaieri se zbatea pe jos si facea ca toti dracii de ziceai ca-o posedat, in fata multimii stranse tot pt ceva banchet electoral la Orastie – atunci cand a fost luat pe sus de jandarmi. Eu nu inteleg optica alegatorului, adica personal vorbind, daca as vedea un astfel de om care se schimonoseste in fel si chip si da in boala copilului doar pentru show si diverstisment, nu as accepta sub nicio forma sa ma reprezinte undeva. Cat despre ceilalti candidati care sunt eterni candidati, iarasi nu-i inteleg. Pai domle..daca visul tau a fost sa fii consilier judetean sau local, pai lasa nene pe altii sa candideze pt posturile de deputat si senator. Sau cum e imparteala…tot aia care au candidat la locale, candideaza si la parlamentare, de ce? Poate numa asa pt a bloca anumite candidaturi eligibile sau pt a monopoliza functiile. Mare rahat si degeaba

  • Cand ajungi sa fii contestata de femei se intampla ceva nasol. Doamna Oana, asta pierde, ca asa s-a nascut el SA PIARDA!

  • Oana Stern este secretara PDL la judet, omul de marsavii a lui Gligor. Ceva calcule impotriva lui Ridzi?

  • frate, voichitoiu asta mai este lasat sa umble singur? o sa-l vedem la stirile de la 5 ca a omorat 3 babe care nu vroiau sa-l voteze. WTF?! chiar nu verifica niciun psihiatru candidatul? sau macar un jurist, sa-i vada plangerile penale.
    mares&comp. nu ne ajutati si voi cu ceva „de pe surse”? 😛

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.