Candidatura Marianei Câmpeanu, validatã de PNL Hunedoara

1 noiembrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Delegaţia Permanentă a PNL Hunedoara a validat, sâmbătă, candidatura Marianei Câmpeanu (foto) pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 3, Haţeg, alegerile fiind stabilite pentru data de 5 decembrie 2010.

„Cunosc problemele oamenilor”

„Sunt onorată că organizaţia PNL Hunedoara m-a propus să candidez pentru postul de deputat în Colegiul Haţeg. Sunt foarte legată de această organizaţie, relaţia mea cu colegii liberali din Hunedoara este de lungă durată. Ştiu că în Colegiul Haţeg sunt proiecte mari de dezvoltare, care pot fi susţinute şi de la nivel naţional. Mulţi spun că nu sunt din zonă şi nu am şanse de câştig. Nu e adevărat. Am deţinut funcţii importante, de la ministru, până la director general şi cunosc problemele oamenilor. În plus, PNL reprezintă o forţă în zona Haţegului. Aici sunt oameni care ştiu ce înseamnă munca”, a declarat Mariana Câmpeanu, sâmbătă, în conferinţa de presă a PNL.

Tot în conferinţa respectivă, Mircea Ioan Moloţ, preşedintele PNL Hunedoara, a declarat că atât primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, cât şi cel al comunei Baru Mare, Daniel Răducanu, ambii membri PNL în prezent, vor candida, primul independent, iar celălalt din partea PDL, la alegerile din 5 decembrie. Dar, fostul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat că nu îi este teamă că în acest fel, se vor împărţi voturile liberalilor.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. obositu spune:

    Dintre toti candidatii si anume: Sectantu, Nebunu, Veterinaru si Blonda de Hunedoara dumneavoastra meritati sa fiti deputat. Succes.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Au ajuns lideri, dar încă şchiopătează

FC Hunedoaara a învins la limită, scor 1-0, pe Gloria Arad, dintr-un penalty contestat, şi a urcat pe locul întâi...

La Tomeşti, din puţin se face mult

Vremuri grele pentru satele hunedorene. Nici iarba nu a fost anul acesta destul de verde, nici recolta nu este destul...

Lucrările la drumuri, atribuite fără licitaţie publică

O şedinţă a Consiliului Judeţean Hunedoara, ce se anunţa a fi una paşnică, a fost „aprinsă” de punctul 22 de...

Închide