Candidatul PSD la şefia Consiliului Judeţean, aşteptat cu sufletul la gură

8 iulie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Toată lumea aşteaptă ca PSD Hunedoara să-şi desemneze candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara.
Potrivit lui Laurenţiu Nistor, preşedintele social-democraţilor hunedoreni, a fost comandat un nou sondaj, iar rezultatele acestuia vor fi aflate la jumătatea lunii. În sondaj au intrat deputatul Laurenţiu Nistor şi fostul prefect Fabius Kiszely. PSD Hunedoara a avut un sondaj făcut, dar înainte de izbucnirea pandemiei.
De la PNL candidează pentru postul de şef al Consiliului Judeţean Adrian David, de la PMP, Robert Muzsic, de la Pro România Dacian Ciodaru, de la USR Pollyanna Hangan. De asemenea, Mircea Moloţ, mai mult ca sigur, va ataca din nou fotoliul de preşedinte al CJ, din partea ALDE de data asta. (A.Năstase)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. un Român spune:

    Pot să-l desemneze și pe Trump. N-au câștigat ei în 2016 ci a pierdut PNDL-ul. Acum va câștiga partidul sistemului cu scorul dulapului. Nu mai câștigă nimic pentru că și-au bătut joc de încrederea celor care n-ar fi votat PSD niciodată. Cât despre ceilalți candidați să meargă la prășit și la cules că administrație în favoarea cetățenilor nu se face cu dealde davizi, moloți, muszici și alți ciodari și hangance. Nu merg la vot că n-am ce vota. Hunedoara este printre cele mai sărace și depopulate județe și din cauza lui moloț-PNL. Marș!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a stabilit data alegerilor locale

Ieri, Camera Deputaţilor a adoptat proiectul UDMR privind stabilirea datei alegerilor locale din acest an, în 27 septembrie. S-au înregistrat...

Explozie de cazuri de Covid-19 în judeţ! O luăm de la început?

Ieri a fost o zi tristă, a anunţat preşedintele Iohannis, după ce au fost înregistrate 555 de noi cazuri de...

Bulina neagră, 9.07.2020

Gabriel Florea,  tânăr de 20 de ani, din Petroşani Pentru că a fost trimis în judecată după ce şi-a bătut...

Închide