Candidatul PSD, desemnat în urma unui sondaj

6 septembrie 2010 | 6 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Politicienii locali se agită din ce în ce mai tare în ce priveşte desemnarea candidaţilor pentru ocuparea postului de deputat în Colegiul electoral nr. 3, care acoperă Ţara Haţegului, Ţinutul Pădurenilor şi zona Călan, loc rămas vacant în urma decesului deputatului Ioan Timiş.

Reprezentativitatea şi imaginea
Dacă liberalii vor hotărî astăzi, la Bucureşti, cine va fi persoana care va intra în luptă pentru câştigarea postului din Camera Deputaţilor, iar cei de la PDL, după cum se aude, merg, deocamdată, pe mâna directorului sucursalei Hidrocentrale Haţeg a Hidroelectrica, Ion Drăghici, pesediştii din judeţ încă nu şi-au stabilit candidatul, ci au avut doar o întâlnire şi discuţii pe această temă.
Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Florin Cazacu (foto), sâmbătă, a avut loc o consultare a membrilor partidului din zona
Haţegului, privind desemnarea candidatului. „Colegiul este unul întins şi fiind foarte multe organizaţii, este necesar să ne consultăm cu toată lumea. Criteriile ar fi reprezentativitatea şi performanţele obţinute de persoana care va fi desemnată de noi să candideze pentru obţinerea postului de deputat în Colegiul nr. 3 Haţeg. De asemenea, vor fi consultate şi organizaţiile PSD din Ţinutul Pădurenilor şi zona Călan. În urma discuţiilor avute, l-am informat pe preşedintele partidului, Victor Ponta. Am convenit că este necesară evaluarea candidaţilor, prin efectuarea unei analize foarte serioase, în conformitate cu prevederile statutului, analiză pe care o să o facă şi conducerea centrală a partidului. Cel mai bine plasat va fi lansat în campania electorală de la Haţeg”, a declarat liderul PSD Hunedoara.
„Cu siguranţă, candidatul PSD are cele mai mari şanse să câştige această bătălie în Colegiul Haţeg”, a adăugat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad şi preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Theo spune:

  Care criterii domn’ Cazacu ?
  Cum nu-ti plantezi tu pe acolo, prin colegiul trei , v-o “nepotica” blonda performanta !?
  Nu de alta dar asa-i moda pe la voi.
  Ce ne tot aburesti cu evaluari , cu analize serioase(?),si cica si-n conformitate cu prevederile statutului(?)
  Cel (ce-a) mai bine plasat…unde , domnule presedinte Cazacu ?

 2. Locuitor din metropola Brad spune:

  Cazangiule, de educatoarea blonda, SUB secretar de stat (vorba sa fie, ca stim sub cine era ea…hihihi)ce ne mai poti spune? Mai baga italianu euroii in bucunaru lu matale? Criteriile sunt: PICIOARE LUNGI, BANI MULTI, DISPONIBILA PESTE PROGRAM. Si nu are nicio sansa PSD-ul in Tara Hategului.

 3. name me spune:

  Bine Theo , imi plac remarcile tale , se vede ca esti un om de caracter mare . As vrea sa mai vorbesc cu tine , oare ai putea sa imi dai un e-mail?

 4. razvi spune:

  Acu ar trebui sa o ia la puricat pe aia din Hunedoara…cu S parca la numele de familie…:)

 5. riki spune:

  E jenant acest cazacu de brad, sa nu uitam ca a fost unul din instigatorii mineriadei

 6. Riana spune:

  Discutii cam fara sens astia nu promoveaza femeile decat daca ii obliga de la centru ! Lilisor iat-i gandul de la candidatura ca jocurile cica au cam fost facute si tu nu esti in carti . A aflat seful (unciul) ca te lupti pentru dusman .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Repartiţii cu scandal la AJOFM Hunedoara

Mai mulţi hunedoreni îi acuză pe angajaţii Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM), din municipiul Hunedoara, de faptul...

Conexiuni

Titlul nu are legătură cu „Conexiunile” lui Valeriu Stan de la Antena 3. De fapt, prin anii ’70, un englez,...

Bacalaureat de toamnă, cu note sub 9

Promovabilitate de 68 la sută, la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Dintre toţii elevii care au susţinut testarea,...

Închide