Candidatul liberal la Camera Deputaţilor, atacat într-o benzinărie

Doi indivizi l-au agresat pe Vlad Lăutaru (foto), candidatul PNL la Camera Deputaţilor, într-o staţie de carburanţi din Petroşani. Cei doi l-ar fi ur­mărit pe tânărul liberal, iar când acesta a oprit la o benzinărie pentru a alimenta, l-au agresat ver­bal. Unul dintre atacatori nu s-a mulţumit doar cu atât.
„În data de 03.12.2020, ora 21:28, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată prin SNUAU 112, că o persoană a fost agresată fizic. În urma sesizării, poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, o persoană în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce se afla într-o staţie de carburanţi din municipiul Petroşani, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a unui conflict verbal, a fost lovit de către un bărbat în vârstă de 31 ani, din municipiul Petroşani, care ulterior i-a provocat distrugeri autoturismului personal. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea si alte violenţe şi distrugere”, a informat IPJ Hunedoara.
Vlad Lăutaru a declarat că fost ameninţat în mai multe rânduri cu bătaia în campania pentru ale­gerile locale, astfel că nu exclude ca agresiunea să aibă un motiv politic şi de această dată. Acesta a depus plângere penală împotriva celor doi sus­pecţi. (M. Gânju)

One thought on “Candidatul liberal la Camera Deputaţilor, atacat într-o benzinărie

  • 7 decembrie 2020 la 20:20
    Permalink

    Animale cu doua picioare umbla prin Romania, in special in judetul HD, cel mai sarac judet din Ardeal, datorita PSD care ii tine in prostie, frica si mizerie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare