Politica si administratie

Candidații AUR Hunedoara, lansați în bătălia electorală din 9 iunie

Organizația județeană Hunedoara a AUR și-a lansat candidații la alegerile locale din 9 iunie. Oamenii lui George Simion vor să fie „un far de speranță pentru cei din jur”.

Doar împreună
„Suntem conștienți că traversăm vremuri tulburi, cu obstacole aparent insurmontabile, dar credința noastră în valorile și misiunea noastră ne dă puterea să mergem mai departe. În această călătorie plină de încercări, suntem binecuvântați pentru că am găsit formula de echipa care ne dă speranță la alegerile de anul acesta. AUR este lumina noastră în întunericul actual, o forță adevărată pentru o Românie mai bună și suverană. În mijlocul haosului și al incertitudinii, suntem siguri că doar împreună, prin eforturi comune și solidaritate ne­clin­tită, putem să reconstruim viitorul nostru și al urmașilor noștri.
Să ne amintim mereu că suntem parte din ceva mai mare decât noi în­șine, că fiecare dintre noi contează și că fiecare efort depus aduce schim­barea mai aproape. Să fim un far de speranță pentru cei din jur, să fim pilonii care susțin visul nostru comun pentru o Românie mai frumoasă și mai dreaptă”, a spus Claudiu Tiberiu Bârstan, președintele organizației județene Hunedoara a AUR.
La Consiliul Județean, AUR îl trimite pe Marius Mane, care candidează pentru președinția județului, la Pri­măria Deva, Gabriel Ionașcu este can­didatul, la Primăria Hunedoara can­di­dează Sorin Alic, la Primăria Hațeg, fostul edil, Marcel Goia, la Simeria, Denis Donțu, iar la Brad, Cristi Luca. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura