Actualitate

Canalizarea, bat-o vina!

Cristina Ghenea

Locatarii a două blocuri din Deva se confruntă de câţiva ani cu o defecţiune a canalului de scurgere de la reţeaua de apă. Problema a fost rezolvată în 2009, însă reparaţiile n-au ţinut mai mult de două luni. Locuitorii celor două imobile ameninţă că nu vor mai plăti canalizarea, fiind sătui de mirosurile insuportabile care le intră zilnic în casă.
 

Au curăţat canalizarea
Asociaţia de Proprietari 186 din Deva a cerut în mai multe rânduri ajutorul celor de la Apa Prod, pentru a rezolva problema înfundării canalizării dintre blocurile E24 A, E24 B şi K5 de pe strada Mihai Viteazul. Problema canalului a mai fost rezolvată în 2009, când muncitorii au desfundat şi curăţat zona. Locatarii s-au putut bucura  doar câteva luni, după care mirosurile grele au revenit. Înfundarea coloanei de scurgere a resturilor menajere împinge înapoi scurgerile reziduale aferente iar mirosurile pe care oamenii sunt nevoiţi să le îndure sunt insuportabile.

Apa Prod cere răbdare
Sătui de faptul că situaţia persistă de prea mult timp, cei care locuiesc în blocurile E24 A şi E24 B au depus mai multe plângeri la Apa Prod şi chiar ameninţă că vor înceta să achite canalizarea, până când nu vor scăpa de această problemă. Directorul Apa Prod, Victor Arion, spune, însă, că un proiect de reparare a canalizărilor şi de schimbare a colectoarelor din canalizări a început deja şi se va desfăşura până în luna iulie a acestui an. Proiectul are în vedere toată canalizarea de pe strada Mihai Viteazul, până la intersecţia cu DN7. „În cadrul desfăşurării acestui proiect va fi rezolvată şi problema celor de la Asociaţia de Proprietari 186.  Şi acest lucru se va întâmpla foarte curând”, a declarat Arion.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura