Canabis ascuns într-o cutie de cereale

În bagajele unuia dintre cei doi traficanţi de droguri prinşi la sfârşitul lunii trecute în Vama Nădlac a mai fost găsită o cutie, în care se aflau 400 de grame de canabis.
Ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Hunedoara au avut informaţii că în bagajele lui Marius Kramer mai sunt şi alte droguri, care au ca destinaţie piaţa neagră din municipiul Hunedoara. Astfel, aceştia au mai găsit o cutie de cereale, sigilată, în care se aflau 400 de grame de canabis. „Pachetul în care au fost ascunse drogurile a fost confecţionat din hârtie, folie de plastic şi bandă adezivă. Pentru disimulare, dar şi pentru a împiedica emanarea oricărui miros specific, exista o peliculă de cacao. Drogurile au fost aduse din Spania şi urmau să fie vândute consumatorilor din Hunedoara, contra sumei de 50 de lei gramul”, a declarat inspectorul principal de poliţie Lucian Năboiu, şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Hunedoara.
Vă reamintim că Marius Kramer, împreună cu Claudiu Vacariu au fost arestaţi, după ce au fost opriţi şi percheziţionaţi de poliţiştii de frontieră în Vama Nădlac, la solicitarea ofiţerilor SCCO Hunedoara. În urma percheziţiei autoturismului, vameşii au găsit jumătate de kilogram de marijuana, ascunsă într-o cutie de detergent. Cantitatea de droguri găsită valorează pe piaţa neagră 5.500 de euro. (N. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.