Campioni judeţeni la fotbal şcolar

16 martie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Echipa de fotbal a Şcolii generale din comuna Pui a câştigat etapa judeţeană, rezervată şcolilor din mediul rural, a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi va participa la turneul interjudeţean de la Arad.

Numai victorii categorice
Formaţia Şcolii generale a comunei Pui, antrenată de profesorul Cristian Sălăşan, s-a dovedit cea mai talentată şi cea mai eficientă dintre cele opt grupări calificate la turneul judeţean al echipelor din mediul rural, care s-a desfăşurat la Şoimuş, la finalul săptămânii. Tinerii fotbalişti din Pui au câştigat la diferenţe clare de scor, toate meciurile disputate şi au cucerit titlul de campioni judeţeni ai fotbalului şcolar din mediul rural. „În grupă am câştigat cu 3-0 meciul cu Şcoala generală Şoimuş, cu 2-0 partida cu Şcoala generală Orăştioara şi cu 7-1 întâlnirea cu Şcoala generală Ghelari şi ne-am clasat pe locul întâi. Finala cu echipa Şcolii generale Crişcior a fost, de asemenea, la discreţia noastră, şi ne-am impus cu 5-0”, a spus profesorul Cristian Sălăşan. Echipa din Pui, alcătuită din fraţii gemeni Cristian şi Daniel Creciunesc, Daniel Albu, Alexandru Popescu, Silvester Sebeşteyn şi Daniel Mati, va participa, în perioada 20-21 martie, la etapa interjudeţeană, care va avea loc la Arad, alături de campioanele din alte cinci judeţe.

Hunedoara, lideră la mediul urban
„În competiţia similară rezervată echipelor din mediul urban titlul de campioană a revenit formaţiei de la Colegiul Naţional «Traian Lalescu» Hunedoara, pe locul doi s-a clasat Şcoala generală «Avram Stanca» din Petroşani, iar pe locul trei a fost echipa Şcolii Generale nr. 7 din Hunedoara. Turneul interjudeţean al echipelor din mediul urban va avea loc în perioada 9-10 aprilie la Reşiţa”, a precizat Sorina Popa, inspector de specialitate pentru educaţie fizică şi sport în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Orgoliile bat istoria

Probabila dispariţie a Jiului este pusă de Daniel Huza, fost jucător şi antrenor la Jiul Petroşani, în prezent, responsabil cu...

Au învins campioana şi au detronat lidera

Echipa Avantaje a devenit lidera Campionatului Municipal de Fotbal Amatori Deva, după ce a învins campioana Alfa Team Cristur, cu...

CSŞ Deva, la înălţime la fileu

Echipa de volei junioare I a CSŞ Deva este între cele mai bune şase formaţii din ţară, după ce s-a...

Închide