Campioni abandonaţi de sponsori

04 fotbal-tenis-2Ciprian Marinuţ

Echipa de fotbal tenis Comexim R Lupeni, adevărată „fabrică” de talente şi campioni, este la un pas de colaps. Antrenorul Dima Druncea a declarat că sportivii pe care-i pregăteşte au rămas fără sprijin financiar de la principalul sponsor al echipei.

Păcat de performanţe
Cei mai talentaţi şi performanţi 12 sportivi ai clubului Comexim Lupeni, câte patru senioare, seniori şi juniori, se află, în această perioadă, în plin proces de pregătire la Campionatul European 2015. Eforturile şi sacrificiile sportivilor care ţintesc noi medalii la competiţia continentală ce va avea loc la Târgovişte, la finalul lunii noiembrie, au primit o lovitură grea în urma anunţului de retragere de la club a sponsorului care a susţinut echipa în ultimii peste 10 ani, Emil Părău. „Este o mare performanţă pentru noi să avem 12 sportivi la loturile naţionale şi în acest an şi sperăm să câştigăm cât mai multe medalii de aur la ediţia 2015 a Campionatului European. Totuşi, la europene, sportivii vom evolua cu durere în suflet, pentru că am fost anunţaţi de către conducerea CS Comexim R Lupeni că nu ne va mai susţine pe viitor. Fără ajutor de la autorităţi sau implicarea unui alt sponsor, există riscul ca aceşti sportivi şi mulţi alţii care nu au prins echipa României să-şi încheie activitatea sportivă, tocmai acum când, după mulţi ani de muncă şi sacrificii, suntem lideri naţionali, europeni şi mondiali în acest sport. Am câştigat în aceşti ani peste 40 de titluri de campioni europeni şi mondiali, peste 50 de titluri de campioni naţionali. Am dat loturilor naţionale peste 30 de sportivi, dar aceste performanţe vor fi uitate sau nu au valoare, pentru că totul pleacă de la faptul că nu practicam un sport olimpic. E trist ceea ni se întâmplă, dar ne resemnăm cu gândul că am realizat ceva important în acest sport pentru club, oraş şi naţiune. Mulţumim tuturor care au fost alături de noi în toţi aceşti ani, atât cât am fost în activitate”, a declarat antrenorul Dima Druncea.
Rămâne de văzut dacă CS Comexim Lupeni va rezista din punct de vedere financiar şi îşi va păstra sportivii sau dacă clubul se va scufunda şi-i va pierde pe campionii de la fotbal tenis.

One thought on “Campioni abandonaţi de sponsori

  • 12 noiembrie 2015 la 22:03
    Legătură permanentă

    E trist si dureros ce se intampla dar acum ca am fost anuntati ca nu vom mai putea continua la Comexim R Lupeni aceasta activitate, vreau sa mentionez pentru toti cei care au crezut si au tot vorbit aiurea ,ca noi castigam bani grei ,ii informez ca in toata activitatea mea la acest club am facut voluntariat, deci aceasta problema poate fi verificata !La fel si sportivii ,au facut totul din pasiune si pot spune ca de foarte multe ori seful nostru ne-a premiat de fiecare data cand am obtinut titluri nationale ,europene sau mondiale!Poate ne mai da o sansa ,nu pot sa concep viata fara acest sport in care am investit multa munca si am pus suflet in tot ce am facut!Vom vedea, dar dupa ce am simtit, sansele sunt minime!Pacat!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.