Campionatul naţional de marş pentru seniori şi tineret

Municipiul Timişoara va fi gazda ediţiei 2021 a întrecerilor din cadrul etapei finale a Campionatului naţional de marş de iarnă pentru seniori, tineret şi juniori, competiţie organizată de către Federaţia Română de Atletism(FRA) cu sprijinul Direcţiei pentru Tineret şi Sport a judeţului Timiş.
Au fost validaţi şi se vor prezenta la această competiţie şi atleţi din judeţul nos­tru după cum urmează: de la SCM Deva Ana­maria Bolohan (foto), în proba de 10.000 m junioare, Iulia Estera Marton şi Ana Mar­ga­reta Voina, ambele în proba de 5.000 m a junioarelor II.
CS Ghelari va fi reprezentat de către atleta Mădălina Andreea Danciu, înscrisă în proba de 10.000 m a junioarelor I.
La ediţia din acest an se va alerga pe distanţa de 20 km de către atleţii înscrişi la categoria seniori şi tineret, atât la mas­culin cât şi la feminin, juniorii I (fete şi bă­ieţi), dar şi cadeţii băieţi vor parcurge un tra­seu de 10 km, iar juniori II (fete) şi ju­niorii III băieţi vor alerga 5 km.
Toţi participanţii (sportivi, voluntari, ofi­ciali etc.) vor fi obligaţi să respecte cu stric­teţe măsurile de bază pentru protejarea îm­po­triva COVID-19, iar la intrarea în spaţiul de­limitat pentru pregătire şi apel se va efectua triajul constând în verificarea tem­pe­raturii şi a stării de sănătate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare