Campionatele Naţionale de tir cu arcul la Deva

13 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Finalul de săptămână este foarte important pentru tinerii arcaşi din judeţul nostru, deoarece ei vor participa la ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale Indoor pentru copii, juniori 2 şi cadeţi. Întrecerile sunt programate începând de astăzi până duminică şi se vor desfăşura la Sala Sporturilor din Deva.

Vor fi prezenţi circa 80 de sportivi de la 12 cluburi şi asociaţii sportive din ţară, printre echipele participante fiind SCM Deva şi Minerul Aninoasa. Antrenorii Viorel Hăbian (coordonator al loturilor naţionale de seniori) şi Gigi Puşcă vor deplasa un lot format din 16 sportivi. Imediat după Campionatele Naţionale de la Deva, arcaşii hunedoreni, mulţi dintre ei componenţi ai loturilor naţionale, vor intra în pregătire centralizată la Izvorani. De remarcat că sportiva Beatrice Miklos (foto), legitimată la SCM Deva, are mari şanse să prindă un loc în delegaţia României care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, dar are nevoie de puncte preţioase pe care trebuie să le obţină la viitoarele competiţii internaţionale la care va participa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru rugbyşti de la Ştiinţa Petroşani, la echipa naţională U20

Echipa naţională de rugby U20 a României va începe în data de 16 februarie un cantonament la baza sportivă din...

Baschet. Olimpiada Naţională a Sportului şcolar- etapa judeţeană

Ultima etapă la sporturile pe echipe la disciplinele sportive din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului şcolar s-a derulat la Deva,...

Autobergamo a învins pe West Deva în Cupa României

Ultima partidă din etapa a doua a optimilor Cupei României la fotbal în sală pentru seniori a programat în sala...

Închide