Sport

Campioana trebuie să se „mărite”. Şi din dragoste, şi din interes.

11 x 1 fc deva este triplal

Ciprian Marinuţ

Pentru a se menţine în top, FC Deva, tripla campioană a României la futsal, are nevoie de sprijin financiar şi de la alţi parteneri care iubesc futsalul şi performanţa sau sunt interesaţi să-şi asocieze numele cu o echipă galonată.

Sponsori loviţi de criză
FC Deva are de suferit, din cauza efectelor crizei financiare, în ciuda menţinerii standardelor de performanţă la acelaşi nivel ca şi până acum, echipa fiind lideră a Ligii I, la finalul meciurilor din 2009. Mulţi dintre sponsorii celei mai galonate formaţii hunedorene a ultimilor ani au fost „răniţi” de flagelul economic mondial şi fie s-au retras complet, fie şi-au redus sprijinul acordat clubului. Echipa mai contează acum doar pe aportul Consiliului Local Deva şi a Consiliului Judeţean Hunedoara şi pe unii sponsori foarte apropiaţi. „Banii veniţi din sponsorizări s-au redus substanţial, iar cheltuielile echipei sunt tot mai greu de acoperit. Avem de plătit şi jucătorii aduşi din străinătate şi antrenorul spaniol al naţionalei României, care activează la noi la club. În plus, echipa a câştigat 98 la sută din meciuri şi prin urmare, costurile sunt tot mai ridicate şi greu de suportat de cei care am rămas fideli echipei”, a explicat George Mara, preşedintele executiv al FC Deva.

Şi alianţe, şi dispuşi să cedeze clubul, şi…
Anticipând aceste greutăţi, conducerea echipei devene a decis să schimbe, în vară, numele grupării din FC CIP în FC Deva, cu speranţa că va atrage şi alţi sponsori, însă manevra n-a dat încă roade. Cu dorinţa de a salva echipa şi de a o menţine la acelaşi standard de performanţă, oficialii deveni s-au declarat, recent, deschişi la orice formă de parteneriat financiar. „Dorim să atragem şi alţi sponsori alături de echipă, cu scopul de a o menţine la acelaşi nivel de performanţă. Invităm aşadar orice om de afaceri sau orice companie care iubeşte futsalul şi performanţa să ni se alăture. Acceptăm orice formule de colaborare, de la o simplă sponsorizare, la parteneriat sau chiar la cedarea, fără pretenţii, a clubului, dacă vine o firmă puternică şi serioasă. Important e să nu lăsăm ca echipa să pice în mediocritate din motive financiare sau mai grav, să o lăsăm să dispară, cum au păţit şi alte formaţii”, a spus George Mara, preşedintele executiv al FC Deva.

Sprijiniţi performanţa!
Preluăm şi noi apelul oficialilor de la FC Deva şi îi invităm pe toţi cei care au posibilitatea să sprijine cea mai frumoasă şi performantă echipă hunedoreană a ultimilor ani. Gruparea are deja o reputaţie solidă, un palmares de top, e competitivă şi serioasă şi oferă un bun suport publicitar pentru oricine îşi asociază numele cu ea. Iar cei care nu urmăresc publicitatea, ci sunt dispuşi să investească doar din dragoste pentru sport şi performanţă, au mari şanse să experimenteze adrenalina succesului, întrucât performanţa a fost şi este cuvântul de ordine la FC Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura