„Campanie electoralã penalã, marca USL”

Pentru a-i convinge pe deveni să le dea votul, reprezentanţii USL recurg la practici care se încadrează cu succes în domeniul penalului. Astfel, în cursul zilei de ieri, elevii Şcolii generale Andrei Şaguna din Deva erau aşteptaţi la ieşirea din curtea şcolii, de către reprezentanţii acestei alianţe politice, care îi ademeneau cu pachete ce conţineau îmbrăcăminte sportivă şi pliante electorale (vezi foto). Odată cu înmânarea acestor cadouri, părinţii care îi însoţeau pe copii erau sfătuiţi ca în schimbul cadoului, să voteze candidaţii USL. Nici elevii care erau neînsoţiţi nu au scăpat de sfaturile celor de la USL, fiind rugaţi să le arate părinţilor cadoul primit şi să le ceară să voteze candidaţii USL.
„Ne-au spus că aceste cadouri sunt din partea USL şi că astfel, au grijă de copiii noştri. De asemenea, ne-au precizat să votăm candidaţii USL la alegerile parlamentare, pentru ca şi pe viitor, copiii noştri să primească daruri. Eu ce să zic. Am luat, bine că ne dau”, a spus unul dintre părinţi.
În opinia candidatului ARD la un post de deputat în Colegiul Deva-Cârjiţi, Mircia Muntean, acest mod de a face campanie dovedeşte că reprezentanţii  USL sunt disperaţi şi încearcă prin orice mijloace să îi convingă pe deveni să îi aleagă. „Acest mod de a face campanie dovedeşte încă o dată dispreţul celor de la USL faţă de lege, dar şi faţă de cetăţeni. Ce poate fi mai josnic pentru un partid sau alianţă politică, decât să profite de dragostea părinţilor faţă de copiii lor. Am încredere în deveni şi sunt sigur că aceştia ştiu că nu astfel clădim viitorul copiilor noştri. Cu siguranţă, astfel de gesturi vor fi taxate la vot. Devenii s-au săturat oricum de minciunile celor din alianţa socialistă. Sper ca instituţiile abilitate ale statului să se autosesizeze şi să ia măsurile care se impun”, a concluzionat Muntean.

One thought on “„Campanie electoralã penalã, marca USL”

  • 28 noiembrie 2012 la 15:45
    Permalink

    nu cred ca usl. stiam ca pdl actual ard recurg din disperare la acceste practici

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare